Ροή σχολίων

 • Πολιτική - 23/01/2019 20:57
  H KAKIA ΜΑΓΙΣΣΑ

  H KAKIA ΜΑΓΙΣΣΑ

  @ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Εξοχο το σχόλιο.
  Διαπιστώνεται για μια ακόμα φορά η (γνωστή) αγνωμοσύνη του νυν...
  καθώς και η αγωνία του για το μέγεθος της επερχόμενης ήττας του.

 • Πολιτική - 22/01/2019 20:05
  Ασημακοπουλος Παναγιωτης

  Ασημακοπουλος Παναγιωτης

  Αλλος ενας σωτηρας!!

 • Πολιτική - 22/01/2019 10:09
  Πετρίδης Γιάννης

  Πετρίδης Γιάννης

  Θα πρότεινα στη δημοτική αρχή, αν θεωρεί ότι δεν αξίζει να ασχολείται με την κα Καζαντζάκη και ότι ψάχνει να κρατηθεί με το ζόρι στην πολιτική ζωή του τόπου, να μην απαντάει σε κάθε της κουβέντα και απλά να συνεχίζει το όποιο έργο της.
  Το να απαξιώνεις σε καθημερινή βάση τον άνθρωπο που σου έφερε τους περισσότερους ψήφους δε νομίζω ότι κάνει καλό στην εικόνα της δημοτικής αρχής.
  Έχει πολλά περισσότερα θέματα να ασχοληθεί για να καλυτερεύσει την εικόνα της πόλης.

 • Πολιτική - 20/01/2019 20:43
  MAXIMOS

  MAXIMOS

  Ποντάρετε σε κουτσό άλογο πλέον... lol

 • Πολιτική - 20/01/2019 18:22
  ΡΟΥΣΣΟΣ Π

  ΡΟΥΣΣΟΣ Π

  Ξεφτίλα....
  Αυτή (πρέπει να) είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση
  Τελευταία ενημέρωση 23 Οκτ 2017 18:11
  Αυτή (πρέπει να) είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση
  Της Πιπίνας Π. Κουμάντου

  Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μια επιπλέον διάσπαση της κεντρικής εξουσίας. Αν υποθέσουμε ότι η εξουσία χωρίζεται οριζόντια σε νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική, η αυτοδιοίκηση είναι η κάθετη διατομή της. Είναι αυτή που φέρνει κοντά τους πολίτες με τα σύγχρονα προβλήματα, τους προκαλεί το ενδιαφέρον και τους ωθεί στην ενασχόληση με τα κοινά. Αυτή η ενασχόληση με τα κοινά σε τοπικό επίπεδο, βελτιώνει τον πολιτικό αναλφαβητισμό και οδηγεί σε πολιτική πληροφόρηση.

  Συνήθως, οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις γνώσεις τους επάνω στην Πολιτική και την Οικονομία, διότι δεν έχει η γνώση που αποκτούν κανένα πρακτικό, καθημερινό και «χειροπιαστό» πολιτικό αποτέλεσμα.
  Όμως μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, ολόκληρο το κοινωνικό κεφάλαιο μιας πόλης ή μιας περιφέρειας μπορεί να συμμετέχει στην διαμόρφωση της καθημερινότητας και να απολαμβάνει ή….. να υφίσταται το αποτέλεσμα της δραστηριοποίησης του.

  Στην Ελλάδα , παρά τις προσπάθειες που έγιναν με τον «Καποδίστρια» και τον «Καλλικράτη», δυστυχώς δεν υπήρξε ουσιαστική μεταβίβαση εξουσιών στους πολίτες. Η χώρα μας εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται και στην τοπική αυτοδιοίκηση από συγκεντρωτισμό παλαιού τύπου.

  Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους. Πρώτον γιατί η πολιτική ανεξαρτησία που δόθηκε στους Δήμους και τις Περιφέρειες δεν συνοδεύτηκε από οικονομική και θεσμική ανεξαρτησία. Έτσι η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να διαμορφώσει τοπική, οικονομική πολιτική, αφού δεν έχει δικούς της πόρους, ούτε μπορεί να βάλει δικούς της κανόνες σε κρίσιμα και ουσιαστικά ζητήματα της καθημερινότητας (π.χ απορρίμματα, χωροταξία), αφού δεν έχει το δικαίωμα. Η αυτοδιοίκηση, με απλά λόγια, εξαρτάται από τον κάθε υπουργό και την εκάστοτε κυβέρνηση.

  Δεύτερον διότι οι Ο.Τ.Α (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) υπηρετήθηκαν και υπηρετούνται από τοπικούς άρχοντες με πατερναλιστικά πρότυπα. Η φράση: «τα παράπονα σου στο Δήμαρχο», δείχνει ακριβώς τον τρόπο τοπικής διακυβέρνησης. Ο Δήμαρχος τελικά αποφασίζει για κάθε θέμα της πόλης. Από τα πιο σύνθετα έως και τα πιο απλά (διοργάνωση καρναβαλιών, εκπτωτικές ημέρες, ενίοτε και νύχτες).

  Φυσικά όλη αυτή η ανάμιξη στην κάθε τοπική κινητοποίηση ενισχύει τελικά τον πατερναλισμό και συγκεντρωτισμό, αφού για κάθε τι ο καθένας απευθύνεται στο Δήμαρχο και στους Συμβούλους. Κάθε αφίσα διοργάνωσης σε δημοτικό χώρο , πρέπει να φέρει την μαγική φράση : «υπό την αιγίδα», που, πρακτικά, σημαίνει «με την οικονομική υποστήριξη». Αν δεν την φέρει, πολύ απλά δεν γίνεται σε δημοτικό χώρο. Φυσικά ο χρηματοδότης αποφασίζει τελικά και για την ποιότητα και για την ποσότητα. Διόλου μεμπτό ασφαλώς. Αυτός που έχει τα «γένια έχει και τα χτένια»….

  Όμως όλος αυτός ο κύκλος, μακροπρόθεσμα, είχε ως αποτέλεσμα οι τοπικές κοινωνίες να παραμένουν ουσιαστικά αποκομμένες από την λήψη αποφάσεων που τις αφορούν άμεσα. Ποιο είναι το πρόβλημα με τα απορρίμματα; Πως μπορεί να λυθεί; Μπορούμε να διοργανώσουμε καρναβάλι μόνοι μας; Πως θα προσεγγίσουμε χρηματοδότες; Και όταν δεν αποφασίζεις για τίποτα , δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη για τίποτα. Τελικά μένεις πολιτικά αναλφάβητος και σε πείθουν οι μεγαλοστομίες κάθε δημαγωγού, που υπόσχεται ότι θα τακτοποιήσει κάθε σου πρόβλημα «με ένα νόμο και ένα άρθρο»….

 • Πολιτική - 20/01/2019 00:29
  ΡΟΥΣΣΟΣ Π

  ΡΟΥΣΣΟΣ Π

  Μάλλον ξεφτιλίστηκε λίγο ή ...

 • Πολιτική - 17/01/2019 20:24
  ΡΟΥΣΣΟΣ Π

  ΡΟΥΣΣΟΣ Π

  Καλή επιτυχία και δυνατά !

 • Πολιτική - 17/01/2019 18:45
  roussos leonardos

  roussos leonardos

  Σε μια άλλη Σύρο ζούμε εμείς και δεν το ξέρουμε?????? την πρώτη φορά την πατήσαμε!!! τώρα άντε Γεια!!!! θα χουμε και Μιράζ στην αλλαγή σκυτάλης!!!

 • Πολιτική - 16/01/2019 18:01
  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ

  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ

  https://m.mixcloud.com/radiofono247/08012019-ανδρεασ-νεφελουδησ/

  Τελικά ποιοί μας κρύβουν την αλήθεια και ποιοί δεν πανηγυρίζουν και γιατί?

 • Πολιτική - 15/01/2019 09:32
  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  Μετα απο οσα "ΦΑΙΔΡΑ "λεει στην συνεντευξη του ο "ΓΡΑΦΙΚΟΣ"γ.γ Γραμματεας του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σχετικα με την υποθεση του ΝΕΩΡΙΟΥ δεν θα μπω καν στον κοπο να σχολιασω το παραμικρο γιατι υποτιμα την νοημοσυνη μου.Απλως η συνεντευξη αυτη ειναι "ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ" για τον ιστορικο του Μελλοντος οταν θα καταγραψει την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και τους ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ και δη απο εκπροσωπο της "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"Με αυτους τους "ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ":ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (οσοι τελος παντων αισθανομαστε)!!ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΕ Π ΚΕΦΑΛΑΙΟ

 • Κοινωνία - 10/01/2019 18:37
  Ασημακοπουλος Παναγιωτης

  Ασημακοπουλος Παναγιωτης

  Μισο μετρο βυθισμα σε τετοια πινακιδα αυτου του μεγεθους??????δε χρειαζεται να τελειωσεις Χαρβαρντ η Οχφορδη για να τη βαλεις σωστα.
  Θελω να πιστευω οτι ο υπευθυνος θα πληρωσει εξ ολοκληρου τη ζημια στο αυτοκινητο.

 • Κοινωνία - 10/01/2019 09:31
  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ  Το να φωτογραφίζεσαι με κάποιους που πριν από μερικούς μήνες αποκαλούσες τραμπούκους, όταν ως ενεργούμενα της εργοδοσίας προπηλάκιζαν, ξυλοφόρτωναν συναδέλφους τους και έσπαγαν τα γραφεία της τοπικής επιθεώρησης εργασίας για να μην κάνει τη δουλειά της, αγγίζει τα όρια του πολιτικού διπολισμού. Ναι, ναι...σύνδρομο διπολικής (πολιτικής) προσωπικότητας λέγεται και έχει εξήγηση.
  Οι «μπίζνες» με αιχμή του δόρατος τα ενεργειακά και «εργαλείο» το ναυπηγείο του Νεωρίου, διαπερνά το πολιτικό σύστημα από άκρου σε άκρο...ίσως με ελάχιστες εξαιρέσεις.
  Στο βαθμό που μας αναλογεί τέτοια ευθύνη θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε εκείνους τους εργαζόμενους που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις του εργοδότη, που δεν παραιτήθηκαν από την εργασία τους, που εξακολουθούν να την διεκδικούν δικαστικά, που υπομένουν το μπούλινγκ εργοδοσίας, κυβέρνησης και τραμπούκων στον τόπο τους, που διαπερνά την ψυχή τους η αδικία. Εμείς Αντρέα...με αυτούς είμαστε. Εσύ τράβα φωτογραφίες με τα «πρωτοπαλίκαρα» του εργολάβου που έπιασαν «δουλειά» στο ναυπηγείο μόλις πριν από κάποιους μήνες, με ένα και μοναδικό στόχο. Να εκτοπίσουν από την εργασία και τις εστίες τους, εργαζόμενους και οικογενειάρχες με πολυετή υπηρεσία. Να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τον «επενδυτή»...της Κυβέρνησης σας. Και φυσικά υπάρχει συνενοχή στη μαύρη σελίδα που ανοίξατε στο Νεώριο. Πρώτη φορά μεταβιβάζεται επιχείρηση χωρίς να υπάρχει διαδοχή εργοδότη και δίχως να μεταβιβάζονται οι εργασιακές σχέσεις. Δίχως να εφαρμόζεται η εθνική και κοινοτική νομοθεσία. Κι αυτό είναι «επίτευγμα» δικό σας!
  Αρνηθήκατε πεισματικά ως Υπουργείο να ικανοποιήσετε αίτημα του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» και της ΓΣΕΕ και δεν συγκαλέσατε τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο για 14 εργαζόμενους που αρνούνταν να παραιτηθούν από την εργασία και τα δικαιώματα τους. «Λασπώσατε» το ζήτημα, παραπέμψατε την υπόθεση των 14 εργαζομένων στην τοπική επιθεώρηση εργασίας, γνωρίζοντας τις προειδοποιήσεις μας ότι θα γίνουν επεισόδια από τους τραμπούκους του εργοδότη. Όταν τα επεισόδια ξέσπασαν και άνθρωποι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, βγάλατε μια απλή ανακοίνωση και μετά «θάψατε» την υπόθεση αφήνοντας ακάλυπτη την τοπική επιθεώρηση εργασίας, τα γραφεία της οποίας έμοιαζαν με βομβαρδισμένο τοπίο μετά την επέλαση των βαρβάρων.
  Μιας και είσαι στη Σύρο και ενημερώνεσαι...ρώτησε τα «παιδιά»...υπάρχει έστω και ένας εργαζόμενος με μόνιμη σχέση εργασίας στο Νεώριο; Υπάρχει έστω και ένας εργαζόμενος -πέραν 20 τραμπούκων- που να κάνει πάνω 5 μεροκάματα το μήνα; Πόσοι εκ των 200 προϋφιστάμενων εργαζομένων προσελήφθησαν από τον «επενδυτή» σας; Πόσοι πήραν τα δεδουλευμένα που τους χρωστάνε;
  Γυρνώντας στην Αθήνα...γράψε και κανένα από αυτά τα αστεία σχολιάκια που γράφεις για μένα, μετά από κάθε δημόσια κριτική μου..ξερειςεσυ...
  ΥΓ1)ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.
  ΥΓ2)Εκεινο που θα προσθετα ειναι:ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΡΕΤΑΛΙΑ" ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.!!!
  ΥΓ3) ΗΤΑΝ "ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ"!!!!

 • Πολιτική - 04/01/2019 12:15
  ευριπιωτης γεωργιος

  ευριπιωτης γεωργιος

  Xαιρετίζουμε την πρωτοβουλία σας για άμεση σύγκλιση ,
  το θέμα ειναι απολύτως σοβαρό.
  Επισημαίνουμε ενα απλό παράδειγμα
  Στην Κίμωλο των 140 κάτοικων υπάρχει κίνδυνος να αλλοτριωθεί η ιδιοκτησία
  των εδαφών και να περάσει σε άλλα χέρια το όλο νησί. Καταλαβαίνουμε τι θα συμβεί
  σε ακριτικές βραχονησίδες .Γνωριζουμε ότι την αναταραχή αυτή την δημιούργησε
  ο ‘’γνωστός’’υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ευελπιστούμε
  ότι θα επαλειφθεί του θέματος ο νεος γ.γ, κος Πολυχρονάκης .

  Γ, Ευριπιώτης
  αρχιτ. μηχ.χωροτάκτης
  πρ. συλλόγου μηχ. Κυκλαδων
  α/πρ.συλλόγου αρχ.μηχ.Κυκλαδων

  *
  le commentaire de Mr Ferrin est plutot incomprehensible
 • Θρησκεία - 29/12/2018 21:40
  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  Επειτα απο παρα πολλα τηλεφωνηματα που δεχθηκα απο γνωστους και φιλους συναδελφους και οχι μονον, αλλα και για να ενημερωθει η συριανη κοινη γνωμη σοβαρα και εγκυρα, χωρις να διαθετω το αλαθητο αποφασισα να ξανατοποθετηθω οσον αφορα το μεγαλο θεμα που προεκυψε με τις ευεργετικες διαταξεις που ψηφιστηκαν στην Βουλη των Ελληνων και που αφορουν την Ελληνικη Βιομηχανια Ζαχαρης, καθως επισης τις χορηγησεις Εφαπαξ οικονομικων Ενισχυσεων 1000 ευρω για ανεργους πρωην εργαζομενους σε διαφορες Εταιρειες της Ελλαδας.και για τις οποιες δεν ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑΝ απο τους γνωστους "Συνδικαλιστικους ΠΛΑΣΙΕ"και" ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ"φιλανθρωπων Εργολαβων(ο γνωστος Αγιος Βασιλης που οπως λεει δεξια και αριστερα "εγω για ενα πιατο Μουσακα δουλευω").ΣΚΟΠΙΜΑ για να μπορουν οι εργαζομενοι να ειναι συνεχως εξαθλιωμενοι και ετσι να ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ για ενα "μεροκαματο"και να περιμενουν το"θαυμα"που τους υποσχεθηκε το οικονομικο "φαινομενο"Ξενοκωστας"και που οπως αναφερουν τελευταια δημοσιευματα δεν αποκλειεται και η αποκτηση της ιστορικης εφημεριδας "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ",(.εξαλλου μονον τυχαια δεν ειναι και η παρουσια του πρωην Διευθυντη της ιστορικης εφημεριδας
  κ.Περλεπε με καταγωγη επισης απο την Λαμια).
  Αλλα παραλληλα τεραστια ευθυνη φερουν οι πολιτειακοι και θρησκευτικοι αρχοντες.Βλεπετε ειναι πολλα..τα #dollars...
  Στην τελευταια Εκτακτη Γενικη συνελευση που εγινε Παραμονη Χριστουγεννων οπου ολοι οι εργαζομενοι περιμεναν να ακουσουν μετα απο 20μηνες ταλαιπωριας για το χρονοδιαγραμμα αποπληρωμης των οφειλομενων, τους ειπωθηκε οτι καθυστερει επειδη ενας Συναδελφος εκανε ενσταση στον Αρειο Παγο για να πεσει η ΑΠΟΦΑΣΗ, ,οτι τους κυνηγανε οι Ραμπο του υπουργειου Περιβαλλοντος επειτα απο καταγγελιες που εγιναν απο τους γνωστους "14"(υπαρχει "φιλικη "συμβουλη"προς τους εργαζομενους να μην τους μιλανε γιατι ειναι"σκουπιδια"οπως τους αποκαλει ο " Τιτανας" του συνδικαλισμου και εχουν στειλει σχετικη επιστολη προς ολους τους τοπικους πολιτικους και θρησκευτικους αρχοντες με τελικο αποδεκτη τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ -ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ οπου φταινε επειδη με την συμπεριφορα τους ειναι εμποδιο στην μεταβιβαση!!!!)
  Δεν αστειευομαι καθολου!!!.Επισης οτι ο γνωστος Φιλανθρωπος Εργολαβος με "δακρυα "στα ματια τους ειπε οτι"εγω ηλθα για να σας βοηθησω αφιλοκερδως".
  Επειδη το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ δεν εχει προηγουμενο και επειδη γελαει ακομη και η Αμερικανικη σημαια που κυματιζει μεσιστια στον χωρο του Ναυπηγειου ,η συριανη κοινη γνωμη θα πρεπει να γνωριζει:
  1)Ο συναδελφος που εκανε την προσφυγη στον Αρειο Παγο ασκησε νομιμο δικαιωμα του
  2)Η προσφυγη εγινε ΟΧΙ για να πεσει η συμφωνια αλλα για ΕΠΑΝΑΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΥΡΟΥ.
  3)Το ιδιο το σχεδιο που κατατεθηκε προβλεπει ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 2% στο ποσο 41.551.571.00ευρω που ειναι το τελικο χρεος που αναλαμβανει η ΟΝΕΞ.αιτησ.επικ.σελ.106.
  Ολα αυτα δεν τα γνωριζουν?Γιατι διαρκως επαναλαμβανεται το ιδιο σηριαλ προς τους αφελεις και ευπιστους εργαζομενους?
  Η απαντηση ειναι :ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Ν.ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΟΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ( γνωστος για τις επιδοσεις του στις "αστακομαχιες")
  Επειδη πρεπει να προχωρησει παραλληλα με την αλλη ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ" ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ"
  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ και παραλληλα ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ "ΚΟΝΟΜΑΝΕ" εφευρισκοντας και στοχοποιωντας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ
  ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ".
  Επειδη φλυαρησα αρκετα αλλα νομιζω οτι ηταν χρησιμο να ειπωθουν καποιες αληθειες γιατι εμεις του "80s oi Εκδρομεις μεγαλωσαμε με
  διαφορετικες παραστασεις και αξιες απο τις σημερινες που πανε να επιβληθουν, θα κλεισω με τα λογια του Μαξιμ ΓΚΟΡΚΙ:
  ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΥΓ1)Τα πρακτικα του Δικαστηριου με την καταθεση του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,θα τα παρει ο ιστορικος του μελλοντος και θα τα καταγραψει στις ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΥΓ2)Σιγουρα θα τους απονεμηθει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΙΝΟΚΙΟ!!!!!!!!!!!!

 • Πολιτική - 28/12/2018 18:16
  Μάστορας

  Μάστορας

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ που "αναβάθμισε" (sic) το ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης, εγκαθιστώντας το πανεπιστήμιο σε ιστορικά κτήρια, με τα αποτελέσματα που βλέπουμε..

 • Επιχειρηματικότητα - 21/12/2018 09:47
  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  Επειδη εχω μαθει να μιλω μονον οταν υπαρχει κατι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και οχι "επι παντος επιστητου"θα ηθελα να μου επιτρεψετε να παρεμβω παρ οτι δεν εχουν περασει παρα λιγα εικοσιτετραωρα απο την προηγουμενη παρεμβαση μου.
  Συγκεκριμενα με χθεσινες τροπολογιες που ψηφιστηκαν στην Βουλη των Ελληνων και που αφορουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ προβλεπουν:
  1)ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.
  2)ΕΝΑΡΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 56ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
  Η πρωτη τροπολογια αφορα περιπου 100εργαζομενους και η
  δευτερη περιπου τους ιδιους.
  Στο προγραμμα εντασονται επισης κι οσοι εκ των ανωτερω εργαζομενων θα θεμελιωσουν δικαιωμα συνταξιοδοτησης νωριτερα απο την ηλικια των 62 ετων ακομη και αν δεν εχουν συμπληρωσει το 56ο ετος της ηλικιας τους κατ εφαρμογη των διαταξεων για τα μεταβατικα ορια ηλικιας.?
  Το ΠΕΛΩΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ :
  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΝΕΩΡΙΟΥ
  ΣΥΡΟΥ????????
  Γιατι για να ξεκινησομε με την σειρα δεν διεκδικησαν τα ιδια πλεονεκτηματα που αφορουν τον ιδιο περιπου αριθμο εργαζομενων.
  1)ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ????????
  2)ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΩΡΙΟΥ????????
  3)ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ-,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.-ΔΗΜΟΣ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΩΝ ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ??????????????
  Τα ερωτηματα ειναι πολλα και επειδη το πολυπαθο ΝΕΩΡΙΟ εχει μεταβληθει σε ενα απεραντο "ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ" που ολοι πανε και δηλωνουν "ΟΡΚΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ" με αποκλειστικο σκοπο την ψηφο των "πελατων"θα πρεπει να τα γνωριζουν και οι δυστυχεις εργαζομενοι(οσοι εργαζονται!!!)και ο υπολοιπος κοσμος του νησιου με τι "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ"και "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ" εχει να κανει!!!
  Το διδαγμα που βγαινει απο αυτην την ιστορια ειναι.
  Σε αλλα μερη υπαρχουν ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ με γνωση και διορατικοτητα ,και οχι
  "ΠΛΑΣΙΕ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ" ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ "ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ"
  ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ μεταξυ μιας "ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ και μιας φιαλης
  ΜΑΥΡΟΥ ΟΥΙΣΚΥ μαρκας "JΟΗΝΝΙΕ"!!!!!!!!!!!!1


 • Περιβάλλον - 20/12/2018 17:51
  Ασημακοπουλος Παναγιωτης

  Ασημακοπουλος Παναγιωτης

  απλα για ενημερωση...................θα μπορουσε να μην υπαρχει η συσσωρευση τοσων πλαστικων η αλλων υλικων αν υπηρχε οπως σε πολλα σημεια των Αθηνων,μηχανημα που δινει ενα ευρω ανα 33 συσκευασιες που βαζει καποιος μεσα.

 • Επιχειρηματικότητα - 17/12/2018 18:23
  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  Την Παρασκευη 30/11/2018 δημοσιευθηκε στην εφ.DEAL(εβδομαδιαια οικονομικη εφημεριδα)μια ενδιαφερουσα συνεντευξη, του ιδιοκτητη Ν.ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ (μαλλον διαρροες προς την εφημεριδα μοιαζει, εν πασει περιπτωσει) η οποια εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον για το τι μελλει γενεσθαι στο ΝΕΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.Αναφερει λοιπον μεταξυ των αλλων οτι ,"εμεις συνεχιζουμε να λειτουργουμε,ειμαστε το μονο απο τα τρια μεγαλα ναυπηγεια στη χωρα που δουλευει και παραγει προστιθεμενη αξια.Γιατι το μεν Νεωριο εχει μπει σε θετικο δρομο,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ......''δηλαδη ουτε λιγο ουτε πολυ μας λεει οτι η "ΙΣΤΟΡΙΑ"εχει μελλον και οπλιστειτε με υπομονη!!!!!!Το ερωτημα που τιθεται ειναι.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ "ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ"που εμποδιζουν να τελειωσει η"δουλεια"?Γιατι για την συγκεκριμενη" επενδυση"αν δεν κανω λαθος εχει τις" ΕΥΛΟΓΙΕΣ",απο την αλλη ακρη του ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ μεχρι του τελευταιου υπηρεσιακου παραγοντα της χωρας.Ποια εινα αυτα τα" ανυπερβλητα εμποδια" που ορθωνονται και δεν αφηνουν να προχωρησει και να μεγαλουργησει οπως διαβεβαιωνουν ο επιδοξος επενδυτης και τα "εξαπτερυγα "του?Προσπαθω να βρω μια απαντηση στα ερωτηματα αυτα και η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι μια:ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και υπαρχουν αρκετοι λογοι που το δικαιολογουν.Για να μην απεραντολογουμε θα αναφερω ορισμενους:
  1)ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΟΥΛΑ "ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΛ.ΤΟ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 60 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΣΥΝΟΛΟ 12 ΜΗΝΕΣ
  2)ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ "ΒΡΑΧΝΑΣ".ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ:ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
  3)ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ"ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ "ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ"
  4)ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΚΡΥΒΕΤΑΙ "ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
  5)ΤΟ 'ΠΕΙΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΙΛΟΤΙΚΟ" ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Και μιας και θα εχομε'' γαλλοαμερικανικη ναυμαχια" οπως προεκυψε εσχατως με τα τελευταια δημοσιευματα ,τα οποια θα συνεχισουν να πυκνωνουν και να αναπαραγονται επειδη εχομε μπει σε μακρα προεκλογικη περιοδο και πρεπει να δειξομε οτι επιτελους ηλθε'' Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ" και θα αρχισουν να κοβονται "ΚΟΡΔΕΛΕΣ"και θα στηνονται SHOW θα κλεισω με τα λογια ενος Γαλλου του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ Α ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ ο οποιος ελεγε:
  "ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΨΙΠΕΤΕΣ(μεγαλειωδες))ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ"
  Υ.Γ1)Επειδη μας λενε οτι εργαζονται 300-500 ατομα στο ΝΕΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ γιατι δεν δημοσιευεται ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ της επιχειρησης , σε οποια ημερα εχει τις περισσοτερες προσληψεις , οπως προβλεπεται απο την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ για να μπορει να ελεγχεται απο τους ελεγκτες της Επιθεωρησης Εργασιας, και να μπορουν να πειστουν τα "αρρωστα μυαλα "και τα "ζιζανια"??????
  Υ.Γ2)Ελπιζω να παραστει στα "ΕΓΚΑΙΝΙΑ"και στο "κοψιμο της κορδελλας" της δεξαμενης "ΒΙΟΛΑΝΤΩ"μετα απο καθολικη απαιτηση του συριανου λαου η ΑΤΡΑΞΙΟΝ της κυβερνησης για την συνεπεια λογων και εργων ΦΩΤΗΣ-ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ
  Υ.Γ3)Θα ηθελα να διευκρινισω οτι με τον εν λογω πολιτικο ανδρα το μονο κοινο που μας συνδεει ειναι το δευτερο ΟΝΟΜΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Υ.Γ4)Επειδη ολο για μεγαλεπηβολα σχεδια και αλλα "διασκεδαστικα"στα Διεθνη φορα ακουμε και διαβαζομε απο τον ευπατριδη επενδυτη οι" γνωριζοντες και παροικουντες την Ιερουσαλημ "ενα ερωτημα υπαρχει:ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ????

 • Κοινωνία - 11/12/2018 18:36
  Ασημακοπουλος Παναγιωτης

  Ασημακοπουλος Παναγιωτης

  Διαβασα τροποποιηση κ νομιζα οτι παει να γινει κατι κ για τα χωρια δωρεαν σαν αντισταθμισμα του 20 τοις εκατο που αυξηθηκαν τα δημοτικα τελη στα περιχωρα της
  Ερμουπολης. Ευτυχως διαβασα ολο το αρθρο κ με επανεφερε στη πραγματικοτητα.

 • Πολιτική - 08/12/2018 17:14
  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

  Ενω ηθελα να σχολιασω καποια γεγονοτα Διεθνους πολιτικης τα οποια εχουν μεγαλη σημασια για την μικρη μας Πατριδα ειδα μια συνεντευξη που παρεχωρησε ο κ.Δημαρχος στο ΤΗΕ CALLER και στην κ.Τονια Ζαραβελα οπου αναφερεται μεταξυ των αλλων και στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ -ναυπηγειο ΝΕΩΡΙΟ και λεει οτι εχουν δημιουργηθει:
  1)500 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ
  2)ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.
  3)ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
  4)ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΕΧ Ο ΟΠΟΙΟΣ" ΠΙΣΤΕΨΕ "ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ.
  Ας δουμε τι πραγματικα απο ολα αυτα ισχυει με βασει επισημα κειμενα και πρακτικα και λεγομενα απο συνεντευξεις που εχουν παραχωρησει κατα καιρους.
  1)Για τις 500 θεσεις εργασιας στο σχεδιο εξυγιανσης στη σελ.75 και στο ΑΡΘΡΟ 13 αναφερει: Η ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ¨ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
  2)ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 6/9/2018 ΠΟΛ.ΠΡΩΤΟΔ.
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤ.ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Επαναπροσλαμβανονται ολοι οι εργαζομενοι?
  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
  3)ΕΦ.ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΡ.ΦΥΛ.4828/5-3-2018.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π.ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ στην Δημ.Τ.Βαρλαμη
  ΕΡΩΤ.Απο την πλευρα της κυβερνησης εχει γινει εμφανης η προθεση να κλεισει αμεσα το θεμα Νεωριου.Το τελευταιο διαστημα εξελισσεται η διαδικασια του οικονομικου ελεγχου των τραπεζικων στοιχειων,οταν γινεται λογος οτι απο την πλευρα σας δεν εχει κατατεθει επισημη οικονομικη δεσμευση.Ισχυει αυτο?
  ΑΠΑΝΤ.Π.Ξ:Ο τροπος που λειτουργει αυτη η εξαγορα εχει να κανει με το αρθρο 99 του πτωχευτικου κωδικα.Αυτο που κανουμε αυτους τους 2,5μηνες μεσα απο αυτο ειναι η επισημη προταση,η οποια ειναι το σχεδιο εξυγιανσης.Ολη η δουλεια που θα καταληξει σε εναν φακκελο που θα υπογραφει ειναι η επισημη προταση.Για να μπορεσει να ολοκληρωθει αυτο το σχεδιο εξυγιανσης τα αλλα συστατικα ειναι το επιχειρηματικο πλανο,το οποιο υπαρχει και εχει κατατεθει και εναι να κλεισουν οι ισολογισμοι και τα ισοζυγια.Μεσα στις επομενες 15 ημερες ο φακελος θα ολοκληρωθει και θα παει στο δικαστηριο.Αυτο ειναι η επισημη προταση που εγω δεσμευομαι να την υλοποιησω.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ,ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ"
  4)ΕΡΩΤ:Πως προεκυψε το ενδιαφερον σας για το Νεωριο?
  ΑΠ.Π.ΞΕΝ:Ειχαν ερθει οι ιδιοι οι εργαζομενοι και με βρηκαν.Αρχικα με ειχε βρει ο κ.Σαββιδης εκ μερους του κ.Ταβουλαρη, που εψαχνε για μια λυση.Επι της ουσιας ολα ξεκινησαν την στιγμη που αυτοι οι ανθρωποι,που ειναι τωρα επικεφαλης του Σωματειου,ηρθαν με βρηκαν και μου μιλησανε.ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!
  Θα κλεισω μονον με τα λογια μιας και ειμαστε στην Αμερικανικη αγκαλια ενος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ-ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ 1858!