Επικαιρότητα

"Το 2019 θα είναι η χρονιά της Νέας Δημοκρατίας"

Πολιτική 24/02/2019 14:51
"Το 2019 θα είναι η χρονιά της Νέας Δημοκρατίας"

Με τη συμμετοχή μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, πρώην προέδρων της ΝΟΔΕ και της Τοπικής Οργάνωσης, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργου Μαραγκού, των πολιτευτών, Κατερίνας Μονογυιού και Γιώργου Βακόνδιου, του υποψήφιου Δημάρχου, κ. Χαλκιά, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η καθιερωμένη εκδήλωση-συνάντηση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε η ΝΟΔΕ Κυκλάδων και η ΔΗΜ.ΤΟ Σύρου, με βασικούς καλεσμένους την Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου και του Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση.

Τόσο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Χρήστος Καφτηράνης, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ, Στάθης Μπαρμπούνης καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους δίνοντας το μήνυμα για αγωνιστικότητα και συμμετοχή στις εκλογικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν τον Μάιο.

Η Βουλευτής Θεσσαλονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής, κ. Μάρκου αναφέρθηκε στην συμφωνία των Πρεσπών κατηγορώντας για άλλη μια φορά την κυβέρνηση για προδοσία, ενώ από την πλευρά του ο Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Βρούτσης τόνισε ότι οι Κυκλάδες θα δώσουν συντριπτικό ποσοστό υπέρ της ΝΔ, καθώς οι κάτοικοι των νησιών "εξαπατήθηκαν" από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.