Επικαιρότητα

Oλοκληρώθηκε o διασυλλογικός αγώνας «2ο Κύπελλο Αιγαίου Κάνοε-Καγιάκ – SUP»

Αθλητισμός 16/10/2019 14:03
Oλοκληρώθηκε o διασυλλογικός αγώνας «2ο Κύπελλο Αιγαίου Κάνοε-Καγιάκ – SUP»

Με την παρουσία πολλών αθλητών από την Ελλάδα καθώς και του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, ολοκληρώθηκε o διασυλλογικός αγώνας «2ο Κύπελλο Αιγαίου Κάνοε-Καγιάκ – SUP», που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου στον όρμο της Βάρης, με καλές καιρικές συνθήκες όπου έλαβαν μέρος τα παρακάτω σωματεία και όμιλοι:

Ολυμπιακός ΣΦΠ
Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας
Ναυταθλητικός Όμιλος ‘’ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ’’ Γυάλα Σαλαμίνας
Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας
Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης-Βάρκιζας
Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Να σημειωθεί ότι ο Ν.Ο. Σύρου συμμετείχε την φετινή χρονιά στην διοργάνωση με 12 αθλητές.

Η αγωνιστική δράση της πρώτης ημέρας περιελάμβανε τις κατηγορίες του Κάνοε-Καγιάκ και της δεύτερης ημέρας του SUP σε οριοθετημένες αποστάσεις των 200μ. εντός του όρμου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες εδώ:
https://nosyrou.gr/2019/10/14/αποτελέσματα-κάνοε-καγιάκ-sup/

Στις απονομές των αγώνων που ακολούθησαν ξεχώρισε η βράβευση αθλήτριας από τον πρόεδρο του Ν.Ο.Σ. Γιώργο Φίλιο, για το «ευ αγωνίζεσθαι», η οποία κατά τη διάρκεια του αγώνα σταμάτησε προκειμένου να βοηθήσει συναθλήτρια της, ενώ πολυνίκης αναδείχθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού. Επίσης, έγινε τιμητική βράβευση στον Τάσο Βουγίδη, Έφορο των Ναυταθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού και Ταμίας της Ομοσπονδίας για την προσφορά του.

Στους αγώνες και στις απονομές παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Μάρκος Δαδάος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, από το Λιμενικό Ταμείο Σύρου ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Κουταβάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γιώργος Δούναβης. Το Λιμεναρχείο Σύρου εκπροσώπησε η Υπολιμενάρχης κα Μαριάννα Δαλεζίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρης η Αντιπρόεδρος κα Δήμητρα Κομνηνού. Επίσης το παρόν έδωσε στην αθλητική διοργάνωση κατά την πρώτη αγωνιστική ημέρα η νέα πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Ειρήνη Δράκου.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους καθώς επίσης τους χορηγούς και όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

Στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, το Ξενοδοχείο Κάμελο και εστιατόριο Μπόλας στη Βάρη, τον ναυαγοσώστη κ. Αντώνη Πρίντεζη, τον αθλητή του Ομίλου μας κ. Ανδρέα Αλυματήρη και την πρώην αθλήτρια του Ομίλου Ρηγούτσου Σταυρούλα για την γραμματειακή υποστήριξη του αγώνα.

 

Οι αθλητές του Ν.Ο. Σύρου που συμμετείχαν στους αγώνες είναι:

ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΠΑΣΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΝΑ
ΔΡΕΤΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΩΞΑΝΗ
ΑΜΟΥΤΖΑ ΣΟΦΙΑ
ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες είναι διαθέσιμο στο επίσημο site του ομίλου και στη σελίδα του ομίλου στο Facebook.