Επικαιρότητα

Κλειστός αύριο ο χώρος στο Νησάκι. Παραχωρείται προς στάθμευση ο επιβατικός λιμένας

Κοινωνία 13/08/2019 12:33
Κλειστός αύριο ο χώρος στο Νησάκι. Παραχωρείται προς στάθμευση ο επιβατικός λιμένας

Κλειστός θα είναι αύριο 14 Αυγούστου ο χώρος στάθμευσης στο χώρο "Νησάκι" λόγω της έλευσης του κρουαζιερόπλοιου "Crown Iris".

Η απαγόρευση της στάθμευσης και της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή Νησάκι θα είναι από τις 6 το πρωί έως τις 8 και μισή το βράδυ.

Ενόψει της άφιξης του κρουαζιερόπλοιου "Crown Iris" τις πρωινές ώρες της 14ης Αυγούστου, που θα έχει ως συνέπεια τη λήψη εκ μέρους της Λιμενικής Αρχής Σύρου αυξημένων μέτρων ασφαλείας και επιτήρησης, ως οι συνθήκες και κανονισμοί επιβάλλουν, για την ενίσχυση των επιπέδων ασφαλείας της εγκατάστασης πρόσδεσης κρουαζιεροπλοίων, το Λιμεναρχείο Σύρου λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη εξυπηρέτησης των επισκεπτών και της τουριστικής κίνησης που την παρούσα περίοδο βρίσκεται στην κορύφωσή της, κατόπιν υπεύθυνης και προσεκτικής αξιολόγησης των δεδομένων και έχοντας ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών στάθμευσης οχημάτων, θα διαθέσει χώρο εντός του επιβατικού λιμένα και του παρακείμενου σ΄αυτόν (KISS & RIDE" από τις 4 το απόγευμα της 14ης Αυγούστου.

Η επιλογή αυτή, σύμφωνα με το Λιμεναρχείο και τον Λιμενάρχη, Γιάννη Βαμβακούση, αποσκοπεί στην άμβλυνση των δυσχερειών που ενδεχομένως θα ανακύψουν.