Επικαιρότητα

Τελευταία συνεδρίαση επί Δημαρχίας Γιώργου Μαραγκού

Πολιτική 13/08/2019 11:14
Τελευταία συνεδρίαση επί Δημαρχίας Γιώργου Μαραγκού

Η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημαρχίας Γιώργου Μαραγκού, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία τέθηκαν προς ψήφιση, τόσο ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός, όσο και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρθηκαν για το κλείσιμο της 5ετής θητείας, ευχόμενοι η επόμενη που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου με τη νέα Δημοτική Αρχή του νέου Δημάρχου, Νίκου Λειβαδάρα να είναι εποικοδομητική, να διαπνέεται από πνεύμα ομοψυχίας και συνεργασίας, με γνώμονα την ανάπτυξη του νησιού.

"Η νέα Δημοτική Αρχή να είναι παραγωγική προς όφελος του νησιού"

Ο νυν Δήμαρχος, Γιώργος Μαραγκός ο οποίος σε λίγες ημέρες θα δώσει τη "σκυτάλη" στον νέο Δήμαρχο Νίκο Λειβαδάρα, ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για την παρουσία τους και τη συνεισφορά τους στη λειτουργία του συμβουλίου, καθώς επίσης και στην ψήφιση σημαντικών θεμάτων για την ανάπτυξη της Σύρου.

Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργο Δούναβη για την παραγωγική και ουσιαστική του - όπως είπε - συνεισφορά του στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει και ένα μεγάλο ευχαριστώ και προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου,

Κλείνοντας ο κ. Μαραγκός σημείωσε ότι "καλό υπόλοιπο και με αφορμή τη νέα δημοτική αρχή, να ευχηθώ να είναι εξίσου παραγωγική και γιατί όχι να έχει μία καλύτερη θητεία προς όφελος του νησιού".

"Καλή και γόνιμη θητεία"

Τις ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους του, απεύθυνε και ο δημοτικός σύμβουλος, Κομνηνός Στρογγύλης, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε μία νέα γόνιμη νέα δημοτική θητεία επί Δημαρχίας του Νίκου Λειβαδάρα.

"Η επόμενη θητεία να μας βρει συσπειρωμένους για το νησί"

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους δημοτικούς συμβούλους απεύθυνε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Δούναβης. "Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία των 3,5 ετών. Θέλω να πιστεύω ότι ήμουν δίκαιος και δημοκρατικός. Να είστε όλοι καλά και εύχομαι καλή συνεργασία και θητεία για όλους όσους συνεχίζουμε. Εύχομαι για την επόμενη τετραετία να είμαστε συσπειρωμένοι, πάνω από όλα για τη Σύρο".

"Μόνο με πνεύμα ομοψυχίας μπορούν να γίνουν πράγματα"

Το δικό της ευχαριστώ προς όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, προς τα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού, αλλά και προς τα υπηρεσιακά στελέχη, απεύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Μενδρινού, η οποία τόνισε ότι μόνο με πνεύμα ομοψυχίας μπορούν να γίνουν πράγματα για το νησί.