Επικαιρότητα

Ξεκίνησε ένας νέος... μουσικός χρόνος

Πολιτισμός 22/01/2019 10:21
Ξεκίνησε ένας νέος... μουσικός χρόνος

Την περασμένη Κυριακή με την παρουσία γονέων και φίλων των παιδιών και εκπροσώπους από το ΔΣ της Ορχήστρας των Κυκλάδων, έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Έγινε ένας σύντομος απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, ενημέρωση των γονέων για τους στόχους του επόμενου διαστήματος και βέβαια δεν έλειψαν οι καθιερωμένες ανταλλαγές ευχών, ενώ τρια τυχερά παιδιά και ένας γονέας κέρδισαν συμβολικά δώρα.

Σε μια τέτοια γιορτή, δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείψει και το τραγούδι, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους γονείς μέρος από το νέο τους ρεπερτόριο, καθώς η συνεχόμενη πρόοδός τους αποτελεί σημαντικό κριτήριο ώστε να τίθενται συνεχώς υψηλότεροι στόχοι.

Από την επόμενη Κυριακή ξεκινάει η προετοιμασία για τις εμφανίσεις του επόμενου διαστήματος που ανακοινώθηκαν από το επιτελείο της Χορωδίας και οι οποίες μέχρι στιγμής είναι οι ακόλουθες:

11/3/19 Συναυλία στο Θέατρο Απόλλων με τη συμμετοχή της Ορχήστρας των Κυκλάδων κατά τη λήξη του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου της Europa Nostra.

16/6/19 Η μεγάλη τετραήμερη εκδρομή-συναυλία της Χορωδίας στο Παρίσι, ύστερα από την πρόσκληση που απεύθυνε ο κος Francis Bardot.

23/6/19 Συναυλία στην παραλία της Ερμούπολης κατά τη λήξη της Ναυτικής Εβδομάδας, με μουσικούς της Ορχήστρας των Κυκλάδων και με κοινή εμφάνιση με τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

27/7/19 Συναυλία – αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου στον ομώνυμο συναυλιακό χώρο, σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς, επώνυμους καλλιτέχνες και βέβαια την Ορχήστρα των Κυκλάδων.