Επικαιρότητα

H Μικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σύρου στο 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου “ARTIVA”

Πολιτισμός 15/11/2018 12:27
H Μικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σύρου στο 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου “ARTIVA”

Σας ενημερώνουμε, ότι η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σύρου υπό την διεύθυνση του Μαέστρου και Προέδρου του Μ. Ο. Σ. Ιωάννη Αργυρίου, συμμετείχε και τραγούδησε με απόλυτη επιτυχία στο 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου “ARTIVA”, το οποίο έλαβε χώρα το τριήμερο 9, 10 και 11 Νοεμβρίου 2018.

Στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ, συμμετείχαν 22 Χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνολικό αριθμό περίπου 800 Χορωδών.

Η Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σύρου καταχειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Βουλευτικού (όπου στεγάστηκε η πρώτη Βουλή, του νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους το 1825) στο κέντρο του Ναυπλίου.

Ο Μουσικός Όμιλος Σύρου μετά από μια επιτυχημένη χρονιά καλλιτεχνικών δράσεων εντός και εκτός έδρας, δεσμεύεται ότι στο μέλλον θα συνεχίσει με ενθουσιασμό τις προσπάθειες και τις δράσεις για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού μουσικού επιπέδου εδώ στην Σύρο και με την συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του σε ανάλογες εκδηλώσεις σε άλλα μέρη της Ελλάδας και… γιατί όχι και στο εξωτερικό !

Ο Πρόεδρος του Μ. Ο. Σύρου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ