Επικαιρότητα

Νέα εμφάνιση για τους Ιστιοπλόους του Ν.Ο. Σύρου

Αθλητισμός 13/11/2018 13:34
Νέα εμφάνιση για τους Ιστιοπλόους του Ν.Ο. Σύρου

Άμεση και θετικότατη ήταν η ανταπόκριση των κ.κ. Παντελή και Σταμάτη Ευγενικού και της εταιρείας τους Ευγενικός Group, η οποία ειδικεύεται στους καθαρισμούς και περιποίησης χαλιών και ιματισμού, βιοκαθαρισμούς κλπ, για την προμήθεια και χορήγηση της νέας εμφάνισης του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου. Με την ενέργειά τους αυτή, έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα να αποκτήσει μια ομοιόμορφη εμφάνιση που θα τη συνοδεύει σε όλες τις αποστολές της εντός και εκτός Σύρου καθώς και σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις του Ν.Ο.Σ.
Παράλληλα και συμπληρωματικά, σημαντική ήταν και η συμβολή της εταιρείας γραφικών τεχνών Εικόνα των κ.κ. Ιάκωβου και Δημήτρη Ρούσσου, οι οποίοι προσέφεραν δωρεάν όλες τις εκτυπώσεις του εμβλήματος του Ν.Ο. Σύρου και των λογότυπων επάνω στις φόρμες.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου και ειδικότερα το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου, ευχαριστεί θερμά!!! τους ιδιοκτήτες των δύο παραπάνω εταιρειών για τη σημαντικότατη βοήθειά τους, μέσω της οποίας δίνεται η ευκαιρία στους ιστιοπλόους να εμφανίζονται πλέον ως ενιαία ομάδα, προβάλλοντας ταυτόχρονα το άθλημά τους και δίνοντας το ερέθισμα προς το ευρύ κοινό και ειδικότερα στα παιδιά να γνωρίσουν τη συναρπαστική ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ!!!