Επικαιρότητα

Γκολ και θέαμα

Αθλητισμός 04/12/2016 21:46
Γκολ και θέαμα

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων πέρασε ο ΑΟ Σύρου κερδίζοντας τον ΑΟ Πάγου με 0-3.

Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τον ΑΟΣ που ήταν αρκετά καλός και πέρα από τη νίκη προσέφερε και θέαμα.

Τρία γκολ, δύο δοκάρια και 3-4 καλές ευκαιρίες είχαν στο ενεργητικό τους οι κίτρινοι που περιμένουν τώρα τον αντίπαλό τους στον ημιτελικό του κυπέλλου Κυκλάδων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά βελτιωμένοι στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και εξαρχής έδειξαν ότι υπερτερούν κατά πολύ από τον αντίπαλό τους.

Στο 7ο λεπτό ο Κότσι με σουτ βρήκε την εξωτερική συμβολή των δοκών του Ξιάρχου και στο 11΄ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, 0-1.

Στο 25ο λεπτό ο γκολκίπερ Συριανός έδωσε τη μπάλα με τα χέρια στον Κότσι, αυτός έτρεξε το μισό γήπεδο και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 0-2.

Οκτώ λεπτά αργότερα σέντρα σουτ του Χούρου η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Πάγου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Σύρου διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ έχοντας και την υπεροχή και στο 74΄ κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χούρος που σημείωσε το τελικό 0-3.

ΑΟ Πάγου (Τζώρτζης) Ξιάρχος, Πάπιτσης , Αργυρός (77΄ Ρούσσος Κ.), Σαμιωτάκης (45΄Τρόκα), Σταμούλης, Μαραγκός, Παλαιολόγος, Μαυρομάτης (53΄Πρίντεζης Π.), Ελ μπαραγκέ, Ζαφείρας, Πρίντεζης Μ

ΑΟ Σύρου (Ρούσσος-Βαρθαλίτης)Συριανός, Χούρος, Τσορτανίδης, Μουράι, Παπαδόπουλους, Μανουδάκης, Κότσι, Ρούσσος (77΄Κουκούλης), Λούσας (75΄Μαραγκός), Ραμπαβίλας (60΄Μπαλόπιτας), Μίρτσα.