Επικαιρότητα

Ο σκηνοθέτης Steven Bernstein στο δελτίο ειδήσεων του STAR Channel

Κοινωνία 02/12/2016 10:50
Ο σκηνοθέτης Steven Bernstein στο δελτίο ειδήσεων του STAR Channel

Αναφορά στην επενδυτική πρόταση για τη δημιουργία κινηματογραφικών στούντιο γυρισμάτων ταινιών στη Σύρο έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στο δελτίο ειδήσεων, φιλοξενήθηκε ο σκηνοθέτης Steven Bernstein που είχε αυτήν την πρωτοβουλία και ο οποίος μέσω Skype από το Los Angeles, επιβεβαίωσε το επενδυτικό ενδιαφέρον για την τεράστια αυτή επένδυση.

«Θέλουμε να μπορέσουμε να έχουμε ένα σκηνικό εκεί, που θα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα γυρίσματα και θα είναι κομμάτι σε Χολιγουντιανές ταινίες δράσης. Αυτό που θες είναι ένα φυσικό θέρετρο που να έχει πόλη κοντά και η Σύρος είναι μια γραφική πόλη με τεχνική υποδομή και φυσικά είναι και τα ναυπηγεία στη Σύρο που είναι φανταστικά.», είπε ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης. Μάλιστα αναφέρθηκε και στα εμπόδια όπως την ελληνική φορολογία που καθιστά την Ελλάδα μη ανταγωνιστική σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. «Η Ουγγαρία και το Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν έκπτωση φόρου 25%. Είναι δύσκολο να πούμε στους επενδυτές του project σας παρακαλώ ελάτε στην Ελλάδα, την αγαπάμε, θα φτιάξουμε μια τεράστια υποδομή, αλλά αλλού θα έχετε καλύτερη φορολόγηση.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο.