Επικαιρότητα

«Αστήρικτες συκοφαντίες και ύβρεις προς το πρόσωπό μου»

Κοινωνία 21/10/2016 12:40
«Αστήρικτες συκοφαντίες και ύβρεις προς το πρόσωπό μου»

Απάντηση σχετικά με την έκθεση επί του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τις αιχμές εναντίον της στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, έδωσε η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου Κυκλάδων, Μαρία Μαυρίκου.

"Σε συνέχεια του από 14.10.2016 δημοσιεύματος με τίτλο «Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» θα ήθελα να επισημάνω τα εξής :

Δεν είναι η πρώτη φορά που μου ασκείται επίθεση και μου αποδίδονται απρεπείς χαρακτηρισμοί από αιρετά πρόσωπα της Περιφέρειας με μόνη αιτιολογία ότι εργάζομαι στο πλαίσιο των υπηρεσιακών μου καθηκόντων.

Η έκθεση της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου επί του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στηρίζεται αυστηρά στην Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις ισχύουσες δημοσιονομικές διατάξεις.

Η δημοσίευση της έκθεσης της ΥΔΕ αποτελεί την καλύτερη απόδειξη προκειμένου να την κρίνουν οι πολίτες ως κείμενο και να αντιληφθούν ποιος έχει δίκιο και ποιοι επιδίδονται σε αστήρικτες συκοφαντίες και ύβρεις προς το πρόσωπό μου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναμένω να δημοσιευτεί στο σύνολό της.

Επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Μαρία Μαυρίκου

Διδάκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών

Διευθύντρια ΥΔΕ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ".