Επικαιρότητα

"Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας"

Κοινωνία 08/10/2015 10:06
"Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας"

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο βαρύτατο πένθος μας για τον ξαφνικό θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, και έδειξαν τόση αγάπη και συγκίνηση απαλύνοντας τον πόνο μας.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δωρόθεο Β΄, που παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του, βρέθηκε κοντά μας τελώντας αρχιερατικό τρισάγιο πριν από την ακολουθία, τον Ιερό Κλήρο, τις αρχές του τόπου, την εκκλησιαστική χορωδία του Αγίου Νικολάου, το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκρισή τους και όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, έντυπα και ηλεκτρονικά, που έκαναν εκτενή αναφορά στη μνήμη του. Ευχαριστούμε επίσης, όσους προσέφεραν άνθη και στέφανα, καθώς και δωρεές χρηματικών ποσών για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όσο κι αν πονάμε από τον ξαφνικό χαμό του, νιώθουμε τιμή και περηφάνια γιατί μας άφησε ως παρακαταθήκη το ήθος, τις αρχές του και τα γερά θεμέλια μιας απόλυτα δεμένης οικογένειας. Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας.

Η σύζυγος

Δέσποινα (Λούλα) Πασσά

Τα παιδιά

Ανδρέας -Διονυσία Σμυρναίου

Χρήστος-Ελευθερία Κιόρογλου

Σταύρος-Ευαγγελία Γουσγουνέλη

Ραφαέλα Πασσά