Επικαιρότητα

"Άγιο"... είχαν στον Γαλησσά

Κοινωνία 31/08/2015 17:10
"Άγιο"... είχαν στον Γαλησσά


Έπεσε... και "βρόντηξε" το μεσημέρι στον Γαλησσά της Σύρου, καθώς δύο τεράστια κλαδιά σε σχήμα κορμού αποκολλήθηκαν από ευκάλυπτο εντός ιδιωτικής κατοικίας και κατέπεσαν στον δημόσιο δρόμο εμπρός από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "ARISTIDES".

Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή δεν υπήρχαν πεζοί τριγύρω, ενώ από τον εκκωφαντικό θόρυβο οι επισκέπτες των ενοικιαζόμενων δωματίων "πετάχτηκαν" έντρομοι και μακάριζαν την τύχη τους!

Κατόπιν, άμεσης κινητοποίησης του ιδιοκτήτη των ενοικιαζόμενων δωματίων κλήθηκαν οι αρμόδιες αρχές του Δήμου και σε λίγα λεπτά στο σημείο έσπευσε ο Αντιδήμαρχος Ερμούπολης - Σύρου και υπεύθυνος της καθαριότητας κ. Μάριος Βουτσίνος μετά του Προέδρου της Κοινότητας του Γαλησσά κ. Γιάννη Βουτσίνου. Ο τελευταίος, όπως φαίνεται και στα πλάνα, μερίμνησε με δικά του μέσα για την κοπή και απομάκρυνση των τεράστιων κλαδιών, ώστε να ανοίξει άμεσα ο δρόμος, καθώς αποχωρούσαν επισκέπτες με οχήματα για το πλοίο.

Ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος του Γαλησσά προέβην σε συστάσεις προς την ιδιοκτήτρια της οικίας, απ' όπου κατέπεσαν τα κλαδιά, ώστε να μεριμνήσει άμεσα για το κλάδεμα του επικίνδυνου, όπως φαίνεται, πια δέντρου. Όπως δήλωσε ο πρώτος, "...ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα και δεν υπήρξαν υλικές ζημιές. Προς την κυρία έχει σταλεί και παλαιότερα σχετικό έγγραφο για την φροντίδα του ευκαλύπτου και πρέπει άμεσα να λάβει μέτρα προστασίας των πολιτών που διέρχονται δημοσίου δρόμου".

Στα πλάνα που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τις προσπάθειες των δύο ανδρών για την απομάκρυνση των ξύλινων κορμών και το άνοιγμα της κυκλοφορίας. Ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων "ARISTIDES" δημόσια τους ευχαριστεί για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του;!