Επικαιρότητα

Συνάντηση του Γιώργου Μαραγκού με την R. Lava

Πολιτική 31/08/2015 16:51
Συνάντηση του Γιώργου Μαραγκού με την R. Lava

Σήμερα Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της ανταποκρίτριας της Schmidt Media κα R. Lava και του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού. Επισημαίνεται ότι, η Schmidt Media έχει στην ιδιοκτησία της επτά (7) κανάλια στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου και του N-TV, το οποίο καλύπτει θέματα κοινωνικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

‘Όπως ανέφερε η κα R. Lava, η Σύρος αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό, που προσελκύει το ενδιαφέρον της γερμανικής αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά στοιχεία της φετινής θερινής περιόδου, παρατηρήθηκε αύξηση γερμανών επισκεπτών στην Σύρο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η ατζέντα της συζήτησης περιέλαβε μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη και τη νέα διαμόρφωσή του υπάρχοντος λιμένα Ερμούπολης, την επέκταση του αεροδρομίου με προοπτική ναύλωσης Charter Flights, καθώς και θέματα που αφορούν στην πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομιά της Σύρου και τη φυσιογνωμία της Ερμούπολης στον 21ο αιώνα.

Τέλος, συμφωνήθηκε η στοχευμένη προβολή της Σύρου στην γερμανική αγορά, εντός του προσεχούς διαστήματος και για τον λόγο αυτό προγραμματίζεται η φιλοξενία τηλεοπτικών καναλιών της Schmidt Media στο νησί μας.