Γνώμες

Προγνωστικά NBA: Φαβορί οι Μπακς - Δυνατό τεστ για Φοίνιξ Σανς

Γνώμες 17/10/2024 10:23
Προγνωστικά NBA: Φαβορί οι Μπακς - Δυνατό τεστ για Φοίνιξ Σανς

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, οι ομάδες τεστάρουν τις δυνάμεις τους με τους αγώνες που δίνουν στο preseason του NBA. Σχεδόν μία εβδομάδα μένει για να ξαναρχίσει το κορυφαίο θέαμα στο μπάσκετ ωστόσο ακόμη και στους αγώνες του preseason μπορεί να υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας και δεν θα ήταν συνετό να μας ξεφύγουν.

 

Παρακάτω δείτε αναλυτικά δύο επιλογές από τους αγώνες Ντάλας Μάβερικς - Μιλγουόκι Μπακς και Φοίνιξ Σανς - Λος Άντζελες Λέικερς, σε αναμετρήσεις που θα δοκιμάσουν την ετοιμότητα των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος.

 

Ντάλας Μάβερικς - Μιλγουόκι Μπακς (18.10.2024 02:30)

 

Οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντάμιαν Λίλαρντ στο «τιμόνι» της ομάδας, συνεχίζουν να χτίζουν χημεία μεταξύ τους καθώς πλησιάζει η κανονική σεζόν. Η κυριαρχία του Γιάννη κοντά στο καλάθι και η εκτελεστική ικανότητα του Λίλαρντ από την περιφέρεια τους κάνουν μια από τις πιο επικίνδυνες επιθέσεις στο ΝΒΑ για την φετινή σεζόν.

 

Οι Ντάλας Μάβερικς, από την άλλη, θα βασιστούν στο ταλέντο του Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ συνεχίζει να είναι η κινητήρια δύναμη της ομάδας του Ντάλας, και η preseason προσφέρει μια ευκαιρία για την ομάδα να πειραματιστεί με διάφορες τακτικές γύρω από το παιχνίδι του Ντόντσιτς. Το ματς αναμένεται γεμάτο δράση αναμένοντας ένα υψηλό σκορ, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν αρκετές επιθετικές λύσεις και δίνουμε τον πρώτο λόγο στα «ελάφια», γι αυτό η στοιχηματική πρόταση εδώ είναι Μιλγουόκι Μπακς + 7.5 στο 1.87

 

Φοίνιξ Σανς Λος Άντζελες Λέικερς (18.10.2024 05:00)

 

Σε μία ακόμη άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση την ίδια αγωνιστική ημέρα, Οι Φοίνιξ Σανς διαθέτουν ένα από τα πιο ισχυρά επιθετικά τρίο στο NBA με τους Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ και τον νεοαποκτηθέντα Μπράντλεϊ Μπιλ. Ο στόχος της preseason για τους Σανς είναι να μπορέσουν να συνυπάρξουν εντός παρκέ τα κορυφαία ονόματα του φετινού ρόστερ και η ανάπτυξη επιθετικών αυτοματισμών που θα φέρουν την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

 

Στον αντίποδα, οι Λος Άντζελες Λέικερς με τον «King» ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις προσπαθούν να ετοιμαστούν για την κανονική σεζόν με υψηλές φιλοδοξίες. Με την εμπειρία τους και τον ανερχόμενο Όστιν Ριβς να ενισχύει σημαντικά την ομάδα, οι Λέικερς στοχεύουν σε μια ακόμη ισχυρή παρουσία στο NBA.

 

Περιμένουμε και εδώ ένα παιχνίδι όπου οι δύο προπονητές θα επιδιώξουν να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα και προβλέπουμε υψηλό σκορ και το προγνωστικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι Over 223.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Οι αγώνες της preseason ευνοούν το επιθετικό παιχνίδι, καθώς οι ομάδες τεστάρουν τις δυνατότητές τους και επικεντρώνονται στην ανάπτυξη γρήγορου ρυθμού.

 

Για περισσότερες αναλύσεις και προβλέψεις για το NBA, επισκεφθείτε το Undercovers Bet με τα καλύτερα προγνωστικά NBA, όπου θα βρείτε αναλυτικές προτάσεις για όλους τους αγώνες της σεζόν.