Γνώμες

Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις για τα στοιχήματα αθλητισμού

Γνώμες 16/10/2024 20:16
Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις για τα στοιχήματα αθλητισμού

Το αθλητικό ποντάρισμα είναι μια κορυφαία μορφή ψυχαγωγίας που δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον σε χιλιάδες χρήστες. Όμως έχει και αρκετούς κανονισμούς που μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο για τους νέους παίκτες.

Το να καταλάβετε τους κανονισμούς και τους όρους του αθλητικού στοιχήματος θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερες νίκες άμεσα και εύκολα. Λόγο της φύσης που έχουν, δεν θα μπορέσετε να προβλέψετε ακριβώς το αποτέλεσμα.

Το να καταλάβετε τους κανονισμούς και τους όρους του αθλητικού στοιχήματος θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερες νίκες άμεσα και εύκολα.

Στον παρακάτω οδηγό στοιχημάτων, θα μάθετε τους πιο κρίσιμους όρους και κανόνες που θα πρέπει να έχετε στο νου σας, κάθε φορά που στοιχηματίζετε στον αθλητικό κλάδο.

Γενικές οδηγίες για τα πονταρίσματα του αθλητισμού

Όλα τα παιχνίδια στον αθλητικό ιστότοπο 1xbet έχουν μια σειρά από κανονισμούς σχετικά με τις αποδόσεις και τους διακανονισμούς που θα πρέπει να τηρούνται από όλους τους παίκτες. Διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους.

Τα πάντα για τους διακανονισμούς των πονταρισμάτων στον αθλητικό τομέα

- Τα στοιχήματα στον αθλητισμό παρουσιάζονται ανάλογα με τα αποτελέσματα που δείχνουν τα εκάστοτε όργανα του αθλήματος. Τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να παρουσιάζουν διάφορα πρωταθλήματα.

- Όταν τα αποτελέσματα του αγώνα γίνουν δεκτά, οι διορθώσεις και οι τυχόν αποκλεισμοί ακυρώνονται.

- Οι κανόνες dead head εμφανίζονται στην περίπτωση όπου δεν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ των στοιχημάτων στους αγώνες.

- Τα χρήματα σας επιστρέφονται πίσω στην περίπτωση όπου οι εκδηλώσεις ακυρώνονται και τα στοιχήματα όπως είναι λογικό δεν γίνονται δεκτά.

 

Τι συμβαίνει με τους κανόνες Deadhead, πως λειτουργούν;

Μερικές φορές, οι παίκτες τυγχάνουν να τερματίσουν σε ένα στοίχημα στην ίδια θέση. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τους κανόνες Dead Heat. Αυτού του είδους οι κανόνες, λένε ότι κάθε παίκτης που βρίσκεται στην ίδια ακριβώς θέση με έναν άλλο παίκτη, θα λάβει το μισό πόσο της επιβράβευσης. Στον κλάδο των ιπποδρομιών για παράδειγμα αν δύο άλογα περάσουν ταυτόχρονα την γραμμή, το ποσό θα μοιραστεί σε δύο ισάξια μέρη.

 

Μεταφορά χώρου διεξαγωγής

Θα πρέπει να επισημάνουμε, πως στην περίπτωση που ο χώρος διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης αλλάξει, όλα τα στοιχήματα που έχουν πονταριστεί παραμένουν σε ισχύ. Τα στοιχήματα ακυρώνονται μόνο στην ειδική περίπτωση που ο χώρος διεξαγωγής αλλάξει και η κύρια ομάδα καθίσταται φιλοξενούμενη. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση όπου η έδρα χαρακτηριστεί ως ουδέτερη.

 

Οι απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν καταλυτικά το ποντάρισμα

Μια ακόμα σημαντική πληροφορία που θα πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι κατά την διάρκεια του στοιχήματος, μπορούν να προκύψουν πολλές απρόβλεπτες καταστάσεις που να επηρεάσουν το στοίχημα. Ένα εύκολο παράδειγμα αυτού είναι όταν ποντάρετε στο άθλημα του ποδοσφαίρου και ο αγώνας εξελίσσεται σε ισοπαλία.Έχετε στο νου σας, ότι η πλειονότητα των νόμιμων αθλητικών στοιχημάτων δεν επιτρέπει αυτά τα στοιχήματα, καθώς θα δηλωθούν ως άκυρα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βγουν εκτός πονταρίσματος. Ο κανόνας αυτός ισχύει και για την περίπτωση των πολλαπλών στοιχημάτων, όταν αυτά βέβαια αναφέρονται στην ίδια ομάδα στοιχήματος.

 

Αθλητικά στοιχήματα Ante-post

Τα αθλητικά στοιχήματα της κατηγορίας Ante-Post εμφανίζουν σημαντικές διαφορές από την τυπική αγορά. Αν τοποθετήσετε ένα Ante-post στοίχημα, αυτό θα διακανονιστεί είτε η επιλογή σας γίνει πραγματικότητα είτε όχι. Για να καταλάβετε, σας παραθέτουμε ένα σύντομο παράδειγμα. Στον κλάδο των ιπποδρομιών, αν καταθέσετε στοίχημα σε ένα άλογο για να κερδίσει μια από τις εκδηλώσεις που διεξάγονται, αλλά αυτό πριν ξεκινήσει ο αγώνας τραυματιστεί ή μηδενιστεί, τότε το στοίχημα που καταθέσατε θα θεωρηθεί απώλεια. Να ξέρετε ότι υπάρχουν και ορισμένες εξαιρέσεις. Το πρακτορείο που στοιχηματίζετε βέβαια, θα πρέπει να σημειώσει το στοίχημα ως κλειστό. Αν έχετε ποντάρει προηγουμένως και αυτά τα πονταρίσματα δεν έχουν γίνει τότε αυτά θα αποσυρθούν και θα σας επιστραφούν τα χρήματα του στοιχήματος.

 

Αναλύοντας τα στοιχήματα Cash-out

Αρκετές μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες του διαδικτύου έχουν την επιλογή του Cash-out. Με αυτή την τακτική έχετε την ευκαιρία να κλείσετε το ποντάρισμα σας πριν το κάνει η αγορά. Βέβαια τα στοιχήματα Cash- out διέπονται από ορισμένους κανονισμούς.

- Η τακτική του Cash out προσφέρει την δυνατότητα εξαργύρωσης στον χρήστη. Σημειώστε ότι αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να παρέχεται από το πρακτορείο της επιλογής σας. Οι ζωντανές αποδόσεις των πονταρισμάτων σας βοηθούν για να μπορέσετε να εξαργυρώσετε.

-Το ποντάρισμα σας έχει την δυνατότητα να εξαργυρωθεί, μόλις το στοίχημα του αθλητισμού που έχετε ρίξει ελεγχθεί.

Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά άμεση και ολοκληρώνετε συνήθως εντός λίγων λεπτών.

-Με την εξόφληση του στοιχήματος που έχετε τοποθετήσει, κάνετε αποδοχή και τον διακανονισμό του στοιχήματος.

Με την εξόφληση του στοιχήματος που έχετε τοποθετήσει, κάνετε αποδοχή και τον διακανονισμό του στοιχήματος.

Έπειτα, το ποντάρισμα σας, πληροί όλους τους κανονισμούς για το αθλητικό στοίχημα που περιλαμβάνουν τα διακανονισμένα στοιχήματα του πρακτορείου.

- Οι εξοφλήσεις δεν είναι πάντοτε διαθέσιμες για όλες τις αγορές του κλάδου

-Τα λάθος εξοφλημένα πονταρίσματα δεν γίνονται δεκτά και το πρακτορείο στοιχημάτων κάνει την διαδικασία της αντιστροφής.

 

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην κατάθεση του πρώτου σας στοιχήματος

Αποφασίζοντας να ποντάρετε στην λίστα με τα κορυφαία πρωταθλήματα του αθλητικού τομέα, αποκτάτε πρώτα μεγάλη εμπειρία και εμπλουτίζεται ταυτόχρονα τις γνώσεις σας σχετικά με τους κανονισμούς και τους όρους που θα πρέπει να τηρείτε.Θα πρέπει να ενημερώνεστε τακτικά για όλους τους κανονισμούς και τους γενικότερους όρους των στοιχημάτων για να μπορείτε με ευκολία να αποφύγετε χαμένα στοιχήματα από διάφορα σφάλματα.