Ανακοινώσεις

Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων: "Επείγοντα Περιστατικά και Εντατική Νοσηλεία 24ωρη λειτουργία, 365 μέρες το χρόνο"

10/10/2024 11:59
Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων: "Επείγοντα Περιστατικά και Εντατική Νοσηλεία 24ωρη λειτουργία, 365 μέρες το χρόνο"

Καλωσορίσατε στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων, μία κλινική μικρών ζώων, όπου η αγάπη και η αφοσίωση στα κατοικίδια είναι η καρδιά της αποστολής μας. Η ομάδα μας εργάζεται με πάθος και φροντίδα, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη στους μικρούς μας φίλους και εξασφαλίζοντας την υγεία και την ευημερία τους. Κάθε ζώο αντιμετωπίζεται σαν μέλος της οικογένειάς μας, με τη στοργή και την προσοχή που του αξίζει.

Η Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 από τον κτηνίατρο Γιώργο Μαραγκό, με όραμα την παροχή υψηλής ποιότητας κτηνιατρικών υπηρεσιών σε όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα. Το όραμά αυτό συναντήθηκε με το όραμα του Ομίλου Κτηνιατρικών Κλινικών Πλακεντία και γεννιέται το 1ο δίκτυο κτηνιατρικών κλινικών δευτεροβάθμιας περίθαλψης που θα εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα.

Με τη συμβολή του Ομίλου Κτηνιατρικών Κλινικών Πλακεντία, η κλινική μας στη Σύρο διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τα τελευταία ιατρικά εργαλεία. Οι άνετοι χώροι νοσηλείας, οι σύγχρονες αίθουσες χειρουργείων και οι ευχάριστοι χώροι αναμονής έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση των ζώων και των ιδιοκτητών τους.

Είμαστε πάντα εδώ για εσάς, προσφέροντας πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες φροντίδας, καθώς και τμήμα εντατικής νοσηλείας και επείγουσας φροντίδας 24/7, ώστε να νιώθετε ασφαλείς κάθε στιγμή.

Η κλινική μας στελεχώνεται από πέντε αφοσιωμένους κτηνίατρους, επτά ευσυνείδητους νοσηλευτές και επτά άτομα διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, πάντα έτοιμους να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Στον νέο, μεγάλο, εύκολα προσβάσιμο και σύγχρονο χώρο μας των 700 τ.μ., φιλοδοξούμε να παρέχουμε ακόμα περισσότερες εξειδικευμένες υπηρεσίες. Διαθέτουμε ξεχωριστούς χώρους αναμονής για σκύλους και γάτες, χωριστά εξεταστήρια, τέσσερα νοσηλευτήρια και ειδικούς χώρους για λοιμώδη και μη λοιμώδη νοσήματα. Επιπλέον, έχουμε σύγχρονο αξονικό τομογράφο και πλήρως εξοπλισμένη χειρουργική αίθουσα.

Στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων, η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα κατοικίδιά σας, με αφοσίωση και σεβασμό. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε την υγεία των αγαπημένων σας φίλων.

Επείγοντα Περιστατικά και Εντατική Νοσηλεία 24ωρη λειτουργία, 365 μέρες το χρόνο

Το τμήμα επειγόντων περιστατικών και εντατικής νοσηλείας μας είναι σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το τμήμα μας εξασφαλίζει ότι τα ζώα που χρήζουν άμεσης και εντατικής φροντίδας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη 24 ώρες το 24ωρο. Εδώ, κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να παρέχει υψηλού επιπέδου φροντίδα και υποστήριξη, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την υγεία των αγαπημένων σας κατοικίδιων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.