Επικαιρότητα

Ανοικτή εκδήλωση διάχυσης του προγράμματος Erasmus+ στα ΕΠΑΛ Σύρου

Εκπαίδευση 09/07/2024 13:10
Ανοικτή εκδήλωση διάχυσης του προγράμματος  Erasmus+ στα ΕΠΑΛ Σύρου

Την Παρασκευή 21/06/2023 και ώρα 20.00΄ πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σύρου, η ανοικτή εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του σχεδίου μαθησιακής κινητικότητας Erasmus+, με κωδικό αριθμό 2022-1-EL01-KA122-VET-000076518 και τίτλο «Ταχεία πρωτοτυποποίηση για σπουδαστές του Ναυτιλιακού και Μηχανολογικού Τομέα» που υλοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, το χρονικό διάστημα από 27/11/2023 έως και 10/12/2023 και αφορούσε 18 μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σύρου και 2 μαθητές του Ημερήσιου ΕΠΑΛ Σύρου. Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού οι Δ/νσεις και οι Σύλλογοι διδασκόντων του Εργαστηριακού Κέντρου Σύρου και του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Σύρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι μαθητές/τριες, και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο σχέδιο κινητικότητας, μαθητές/τριες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μελλοντικά σχέδια κινητικότητας, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Μετά την εισαγωγική ομιλία για τα προγράμματα κινητικότητας ERASMUS+ των διευθυντών των δύο σχολικών μονάδων, κυρίων Ανδρεαδάκη Δημητρίου και Αβράμη Νικολάου, απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες τα certificates (βεβαιώσεις συμμετοχής) και τα έντυπα europass καθώς και αναμνηστικό USB με μια πλούσια συλλογή φωτογραφιών από την ανωτέρα δράση.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τα οφέλη που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους και τέλος προσφέρθηκε στους καλεσμένους ένα μικρό μπουφέ.