Επικαιρότητα

Εκπαιδευτική Δυναμική Ο.Ε.: Ιδρυτικό Μέλος της EdWiBo ACADEMY

Εκπαίδευση 09/06/2024 09:52
Εκπαιδευτική Δυναμική Ο.Ε.: Ιδρυτικό Μέλος της EdWiBo ACADEMY

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Εκπαίδευσης Καθηγητών Αγγλικής ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε. με περηφάνια ανακοινώνει την ίδρυση και την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας EdWiBo (Education Without Borders) με άλλους τρεις οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ELT.

Η EdWiBo παρουσιάστηκε πρόσφατα σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα, και ιδρύθηκε με όραμα την παροχή πρωτοποριακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε εκπαιδευτικούς και σπουδαστές.

Στον πυρήνα της δραστηριότητάς της βρίσκεται η EdWiBo ACADEMY η οποία στοχεύει στη δημιουργία καθηγητών αγγλικής γλώσσας μέσω του προγράμματος Teacher Creation Course (TCC). Αυτό το πρόγραμμα σπουδών δίνει σε ταλαντούχους νέους και νέες με το κατάλληλο υπόβαθρο στην αγγλική γλώσσα τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και πιστοποίηση CELTA του Cambridge για να γίνουν επιτυχημένοι/-ες καθηγητές/καθηγήτριες της αγγλικής γλώσσας.

Το διετές Teacher Creation Course, που θα υλοποιηθεί 100% διαδικτυακά από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές/εκπαιδευτές με έναρξη τον Οκτώβριο του 2024, διακρίνεται για την άρτια δομή του, τις καινοτόμες και δυναμικές ενότητές του και τον τρόπο πλαισίωσής του από ικανό αριθμό ωρών πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε. είναι επίσης ένας από τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στους σπουδαστές της EdWiBo Academy και μελλοντικούς EFL teachers.

Πληροφορίες και εγγραφές στον ιστότοπο: https://academy.edwibo.eu

Στοιχεία επικοινωνίας: Εκπαιδευτική Δυναμική Ο.Ε. - info@educational-dynamics.gr