Ανακοινώσεις

Πολυχώρος: Summer Day Camp 2024

27/04/2024 17:59
Πολυχώρος: Summer Day Camp 2024

Το Summer Day Camp του Πολυχώρου / Η καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, με τον Πολυχώρο να έχει συμπληρώσει 12 χρόνια δράσης, με νέες δραστηριότητες και έμπειρους εκπαιδευτές, από τις 17 Ιουνίου έως και τις 9 Αυγούστου 2024.

Από τις 8 πμ. – 3 μ.μ. , Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται σε 2 διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους καθώς και σε μία εσωτερική αίθουσα. Τα παιδιά θα είναι χωρισμένα σε 3 ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους. Στις 9:30 μπαίνουμε στις ομάδες μας, τρώμε το πρωινό μας και παίρνουμε παρουσίες. Τα εργαστήρια θα λαμβάνουν χώρα από τις 10:00 έως τις 14:00, όπου η κάθε ομάδα παιδιών θα συμμετέχει κυκλικά ανά μία ώρα σε 3 διαφορετικά εργαστήρια κάθε μέρα, με τρεις διαφορετικούς παιδαγωγούς.

Καθώς ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βασική προϋπόθεση την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Παρακαλούμε πολύ, εάν για οποιονδήποτε λόγο, ενώ έχετε κάνει την εγγραφή, το παιδί δεν θα μπορέσει τελικά να συμμετάσχει, ενημερώστε μας άμεσα ώστε να παραχωρηθεί η θέση σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους το παγουρίνο, το καπέλο τους και 2-3 σνακ (πρωινό, δεκατιανό..). Από τον Πολυχώρο θα προσφέρονται καθημερινά φρουτοσαλάτες ανάμεσα στο μεγάλο διάλειμμα 12:30 - 13:00 καθώς και όλα τα αναλώσιμα υλικά των εργαστηρίων (Πηλός-Ψήσιμο σε καμίνι, χρώματα, γραφική ύλη, κόλλες, χαρτόνια, υφάσματα, κοστούμια θεατρικά κ.τ.λ.) . Όποιο παιδί θέλει μπορεί να έχει μαζί του το μεσημεριανό του.

Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Εικαστικά Εργαστήρια / Σχέδιο, Ζωγραφική, Κατασκευές, Μεικτές Τεχνικές
Παιδική Yoga
Κεραμική
Εργαστήριο Παραμυθιού & Δημιουργία παράστασης
Master Chef (Εργαστήριο Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής)
Αθλοπαιδιές
Στίβος Μάχης για παιδιά (Δοκιμασίες Survivor)
Θεατρικό Παιχνίδι
Μουσικοκινητική Αγωγή
Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Μνήμης και Γνώσεων
Μπουγελώματα
Φρουτοσαλάτες
Προβολές Ταινιών και Εκπαιδευτικού Υλικού

Εκπαιδευτές και Εργαστήρια

Ευαγγελία Βαρδαξόγλου: Μουσικοκινητική, Αθλοπαιδιές, Δοκιμασίες Survivor, Μουσικά Παιχνίδια

Σπύρος Μπέης: Ζωγραφική, Εικαστικά

Γιλένα: Εργαστήρι Παραμυθιού/Δημιουργία Παράστασης , Θεατρικό παιχνίδι, Ψυχοσωματική Αγωγή

Ελπίδα Γαδ: Κεραμική, Kids Yoga 

Συμπληρώστε την αίτηση Εγγραφής, για κράτηση θέσης, που γίνεται on line πατώντας εδώ: https://www.polichoros-syros.com/projects/summer-camp/etisi-engrafis/

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22810-75404 & 6973842046

Μπορείτε να εγγραφείτε Μέλος του Πολυχώρου, με μία ετήσια εγγραφή 15€ και να απολαμβάνετε τις ειδικές προσφορές για εσάς και τα παιδιά σας στα εργαστήρια του Πολυχώρου, Δίκτυο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου.
Η ανανέωση της εγγραφής του μέλους, είναι 10€ κάθε χρόνο και εφόσον δεν ανανεωθεί, το μέλος διαγράφεται αυτόματα μετά το 2ο έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς το κόστος και το πρόγραμμα επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
 
Κρατείστε την θέση σας συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής: