Γνώμες

Μπορεί ξανά ο Ολυμπιακός, αντέχει παρά το ροτέισον η Ρεάλ

Γνώμες 26/04/2024 12:01
Μπορεί ξανά ο Ολυμπιακός, αντέχει παρά το ροτέισον η Ρεάλ

Για ακόμα μια μέρα, οι αναμετρήσεις στο μπάσκετ είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός μετά το σπάσιμο της έδρας της Μπαρτσελόνα, στοχεύει για το 2-0 στη Βαρκελώνη, ώστε να τελειώσει τη σειρά την επόμενη βδομάδα στην έδρα του. Ιστορικό ματς για το Περιστέρι κόντρα στην Τενερίφη, για το Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο ποδόσφαιρο σημαντικές μάχες γίνονται σε Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα καλύτερα νομιμα καζινο live στην Ελλάδα

158. Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Μετά τη σπουδαία νίκη που πήρε στο «Κλάσικο» επί της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ ξέφυγε στο +11 και ουσιαστικά αγκάλιασε τον τίτλο. Για αυτό και απόψε ο κόουτς Αντσελότι αναμένεται να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς ακολουθεί το πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν. Ακόμα και έτσι, αναμένεται να κατεβάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Η Σοσιεδάδ μπορεί να καίγεται ώστε να παραμείνει εντός ευρωπαϊκών θέσεων, ωστόσο δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό και προέρχεται από δύο ισοπαλίες κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Δεν θα πετύχουμε ξανά τη Ρεάλ σε αυτές τις αποδόσεις, αξίζει το διπλό στο 2.77.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Πως να δεις δωρεάν* την ιστορική αναμέτρηση του Περιστερίου στο Final Four του BCL!

5380. Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (22:00)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε τρομερό μπάσκετ στη Βαρκελώνη και πέτυχε τον στόχο του, κάνοντας break και το 1-0 στη σειρά. Εντελώς διαφορετικό ματς απόψε, με τη γηπεδούχο να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη σειρά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα χάλαγε τους "ερυθρόλευκους" να επιστρέψουν στην Ελλάδα με δεύτερη νίκη στις αποσκευές τους. Η Μπαρτσελόνα καλείται να βγάλει αντίδραση, ενώ αναμένεται να είναι καλύτερα διαβασμένη. Πάντως, ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν... μασάει από την καυτή έδρα των «μπλαουγκράνα» και ο «σκακιστής» Μπαρτζώκας κέρδισε κατά κράτος τον άπειρο Γκριμάου. Στοιχηματικά αξίζει το διπλό των «ερυθρόλευκων» με αβάντζο πέντε πόντων στο 1.76.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ