Επικαιρότητα

"Η Παλιά Αγορά της Ερμούπολης" - Θερμές ευχαριστίες (Φωτογραφίες)

Κοινωνία 26/04/2024 09:19
"Η Παλιά Αγορά της Ερμούπολης" - Θερμές ευχαριστίες (Φωτογραφίες)

θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τη γενναιόδωρη συνεισφορά σας.

Χάρη στις συλλογικές προσπάθειες όλων όσων ήταν αρωγοί μας, εργαστήκαμε σκληρά για να πετύχουμε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «Η Παλιά Αγορά της Ερμούπολης» που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Hermoupolis Heritage στις 20 & 21 Απριλίου.

Η άμεση ανταπόκριση και η προσφορά σας, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και ζήλο για το μέλλον.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και η ζεστή ανταπόκρισή του, μας έκαναν να νιώθουμε μεγάλη ευθύνη για αυτά που θα ακολουθήσουν.

Αυτού του είδους οι προσφορές είναι σημαντικές καθώς αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, την έννοια της υποστήριξης και της αλληλεγγύης απέναντι σε γεγονότα που προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σας έχουμε δίπλα μας και σε επόμενες ανάλογες ενέργειες, και επειδή η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική, θα θέλαμε κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να συναντηθούμε όλοι μαζί σε μια σύσκεψη, ώστε να γίνει μια γόνιμη συζήτηση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για τις μελλοντικές, αντίστοιχες δράσεις.

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε εσάς και στις οικογένειες σας.