Ανακοινώσεις

Ο Πολυχώρος διοργανώνει για πρώτη φορά ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στο νησί της Τήνου!

15/04/2024 07:49
Ο Πολυχώρος διοργανώνει για πρώτη φορά ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στο νησί της Τήνου!

Έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι στις 10, 11 & 12 Μαΐου 2024, ο Πολυχώρος διοργανώνει για πρώτη φορά ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στο νησί της Τήνου!

Σε έναν προορισμό τόσο κοντά κι όμως…μακριά από την καθημερινότητά μας για τρεις ημέρες έμπνευσης και θεραπείας, μέσα στην ορεινή παρθένα φύση της Μεσαριάς, στα υπέροχα ανακαινισμένα αγροτόσπιτα του κτήματος: Under the Linden Tree

https://underthelindentree.com/stiepintolinden/

Ελάτε να συμπλεύσουμε σε μία θεραπευτική εμπειρία με την βοήθεια της τέχνης, τις κρυστάλλινες ηχογαβάθες και τον θεραπευτικό ήχο του Gong, θα έρθουμε σε επαφή με διάφορα υλικά τέχνης, με πινέλα και χρώματα, με τον τον πηλό, θα δημιουργήσουμε το κεραμικό κουτί όπου μέσα θα φυλάξουμε τις προθέσεις μας. Μέσα από καθοδηγούμενους διαλογισμούς θα καθαρίσουμε το νου μας και μέσα από την πρακτική της γιόγκα για όλα τα επίπεδα, θα ενεργοποιήσουμε το σώμα μας, ώστε να το επαναπρογραμματίσουμε στην θεραπευμένη του εκδοχή. Θα έρθουμε σε επαφή και με την ίδια την γη δημιουργώντας όλοι μαζί ένα συλλογικό έργο πάνω της (land art).

Υπέροχα γεύματα θα προσφέρονται σε όλους όσους μείνουν μαζί μας στο κτήμα και θα ευχαριστηθείτε το περπάτημα και τις βόλτες στο παραδεισένιο ανοιξιάτικο τοπίο.

Καθώς τα αγροτόσπιτα δεν είναι πολλά, οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις και να κλείσετε έγκαιρα την θέση σας συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς το κόστος, φωτογραφίες και δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ:

https://polichoros-syros.com/drasis/therapeia-meso-tis-technis-ena-taxidi-pros-tin-anakalypsi-tou-eaftou

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι προς την ανακάλυψη του εαυτού, να συνδεθούμε και να περάσουμε μαζί 3 ημέρες ξεγνοιασιάς και ευεξίας!

 

Με εκτίμηση, οι διοργανώτριες

Γαδ Ελπίδα, Κωνσταντινίδη Κατερίνα, Καραμολέγκου Αναστασία