Γνώμες

Αρμοδίως αναρμόδιοι και έπεται συνέχεια

Γνώμες 13/11/2023 11:44
Αρμοδίως αναρμόδιοι και έπεται συνέχεια

Από εγκληματική αδιαφορία απαξιώνονται οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου : "Δημήτριος Βικέλας" και οδηγούνται σε ερήμωση και καταστροφή.

Μοναδική χρήση γίνεται στο αλσάκι με τα αρμυρίκια στον περιβάλλοντα χώρο του μιας υποτυπώδους παιδικής χαράς και η εφήμερη πρωινή εκδρομή δημοτικών σχολείων.

Πριν λίγες μέρες ο καταγόμενος εκ Νάξου Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επισκέφθηκε το νησί μας και είναι αμφίβολο αν ασχολήθηκε με το ζήτημα αυτό καθότι ουδεμία ανακοίνωση έγινε.

Οι εκλεγμένοι τέσσερις (4) βουλευτές του Νομού μας που άπαντες ανήκουν στο Κυβερνών κόμμα «αγρόν ηγόρασαν» για το ζήτημα επαναπαυμένοι στο εκλογικό ποσοστό.

Οι παρελκόμενοι τους της Αυτοδιοίκησης Περιφέρειας και Δήμου αποχωρούντες και νεοεκλεγμένοι σιωπούν επιδεικτικά και ουδέν πράττουν αισθανόμενοι αναρμοδιότητα.

Αναλογιστείτε ότι το ετήσιο κόστος των τεσσάρων (4)βουλευτών και των παρελκόμενων της Αυτοδιοίκησης για αμοιβές και λοιπά λειτουργικά προσεγγίζει το ποσό του ενός εκατομμυρίου, όσα δηλαδή θα συντηρούσαν υποφερτά εκατό (100) τετραμελής οικογένειες.

Ενδεικτική η αναφορά συγκρινόμενη με το ενδιαφέρον και την «προσφορά» τους.

Ποιος είναι αρμόδιος τελικά να απολογηθεί;

Ποιος θα ενσκήψει στο πρόβλημα;

Τι αναμένουμε; ο από μηχανής θεός είναι μόνο σε θεατρική παράσταση.

Κρίνονται αρμοδίως αναρμόδιοι μέσα στην αδιαφορία τους αλλά έπεται συνέχεια            

Ερμούπολη 12 Νοεμβρίου 2023

Δελασούδας Στέφανος