Επικαιρότητα

Την έστειλε στο μπαράζ

Αθλητισμός 28/02/2015 18:59
Την έστειλε στο μπαράζ

Ο Α.Ο.Σ νίκησε την Άνω Μερά στο γήπεδο της Άνω Σύρου με 3-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, στέλνοντας την αντίπαλό του σε αγώνα μπαράζ με τον Άγιαξ Σύρου.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα με την  ομάδα της Άνω Μεράς να χάνει μια καλή ευκαιρία με τον Τσάλμα να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό.

Στο 40ο λεπτό ο διαιτητής του αγώνα, Ζαράνης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τουρέ αφήνοντας την ομάδα της Άνω Μεράς με δέκα παίχτες.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ξυγκάκης με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι του Πουλάκη.

Στο 50ο λεπτό σε φάουλ του Μπαλόπιτα ο Πουλάκης έδιωξε την μπάλα κόρνερ, ενώ στο 57ο λεπτό μακρινό σουτ του Μουράι και πάλι ο Πουλάκης έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

Στο 60ο λεπτό ο Τσάλμας κέρδισε πέναλτι από τον Κόκκαλη, αλλά ο Γιογιός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Συριανού χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σέχου με σουτ αιφνιδίασε τον Πουλάκη και έκανε το 1-0 για τον Α.Ο.Σύρου.

Μετά το γκολ επικράτησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και ο διαιτητής Ζαράνης απέβαλε με κόκκινη κάρτα τους Μουράι του Α.Ο.Σ και Τσάλμα της Άνω Μεράς.

Στο 75ο λεπτό από μπαλιά του Παπαδάκη ο Ραμπαβίλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουλάκη κάνοντας το 2-0.

Στο 83ο λεπτό ο Κεραμιδάς κέρδισε νέο πέναλτι και ο Ν'Ντιαγιέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συριανού κάνοντας το 2-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ξυγκάκης κέρδισε πέναλτι για τον Α.Ο.Σ και ο Ραμπαβίλας με εύστοχη εκτέλεση  διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-1.