Επικαιρότητα

Εκπαιδευτική εκδρομή των Ναυτοπροσκόπων Σύρου στη Μύκονο

Κοινωνία 13/05/2022 13:30
Εκπαιδευτική εκδρομή των Ναυτοπροσκόπων Σύρου στη Μύκονο

Την Κυριακή 8 Μαίου, η 4η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Σύρου πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική-ψυχαγωγική εκδρομή στη Μύκονο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και το πολιτισμό του νησιού της Μυκόνου, να επισκεφτούν το μοναστήρι της Παναγίας της Τουρλιανής στην Άνω Μερά και να περιηγηθούν στο Γιαλό και τα ξακουστά Μυκονιάτικα σοκάκια.

"Ευχαριστούμε πολύ:
- Τη Βουλευτή Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού για τη στήριξη και τη βοήθεια που μας πρόσφερε με δική της πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη δράση, καθώς και την στήριξη του έργου μας, υπό την προσκοπική της ιδιότητα ως υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων των Προσκόπων Κυκλάδων.
- Το Γραφείο Ενοικιάσεων αυτοκινήτων «Munchen Rent a Car» της καςΕυγενίας Ασημομύτη για την ευγενική χορηγία των αυτοκινήτων που κάλυψαν τηνανάγκη μεταφοράς των παιδιών.
- Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου για τη χαρακτηριστική Μυκονιάτικη φιλοξενία που μας πρόσφερε.
- Τον Περιφερειακό και τον αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Κυκλάδων κ Αλυφαντή Ν. και Σταμούλη Γ. για την πολύτιμη βοήθεια τους.
- Τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπα των ενηλίκων στελεχών μας", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει η Υπαρχηγός Συστήματος, Καλλιόπη Τσομπανά.