Επικαιρότητα

Σύρος: Νέες φθορές στις δημόσιες τουαλέτες της οδού Ανάφης

Κοινωνία 13/05/2022 11:52
Σύρος: Νέες φθορές στις δημόσιες τουαλέτες της οδού Ανάφης

Έρμαιο των φθορών, γι άλλη μία φορά τα δημόσια ουρητήρια της οδού Ανάφης, καθώς άγνωστοι έβαψαν με σπρέι τον εσωτερικό χώρο, καθώς και τον εξωτερικό.

Εκτός όμως από τα "γκράφιτι" στους τοίχους και τις πόρτες, άγνωστοι προχωρούν και σε φθορές, προκαλώντας προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του χώρου, ο οποίος εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών και επισκεπτών.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο syrostoday, της Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, Αγγελικής Πρίντεζης, έπειτα από συνεννόηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Μηνά Αλληφραγκή και της εταιρίας σεκιούριτι που έχει την εποπτεία στο λιμάνι, οι τουαλέτες στην οδό Ανάφης, θα κλείνουν τις βραδυνές ώρες και συγκεκριμένα από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

"Το μέτρο αυτό που ισχύει ήδη από χθες το βράδυ, το εφαρμόζουμε προκειμένου να περιορίσουμε όσο γίνεται τις φθορές που δημιουργούνται από τους αγνώστους", σημείωσε χαρακτηριστικά η κα. Πρίντεζη, η οποία παράλληλα σημείωσε ότι η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες έχει βελτιωθεί κατά πολύ, καθώς δίνεται σε καθημερινή βάση ιδιαίτερο βάρος στον ευπρεπισμό τους.