Επικαιρότητα

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου

Πολιτική 27/11/2014 10:12
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου

Τις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου Ερμούπολης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου ο  Δήμαρχος Σύρου– Ερμούπολης, κ. Γιώργος Μαραγκός.

Ξεναγήθηκε στους χώρους από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, κ. Μάριο Βουτσίνο και είχε συνομιλία με προϊσταμένους υπηρεσιών και εργαζόμενους των Τμημάτων Καθαριότητας, Συντήρησης Οχημάτων και Συντήρησης – Μικρών Έργων.

Ο κ. Μαραγκός ενημερώθηκε για τα σοβαρά, χρόνια και διαρκώς αυξανόμενα προβλήματα που εντοπίζονται στους χώρους του αμαξοστασίου και ειδικά στις πεπαλαιωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, αρχής γενομένης από το κτίριο στο οποίο εκτελούνται εργασίες για τη δημιουργία αποδυτηρίων των εργαζομένων και γραφείων για τις διοικητικές υπηρεσίες της Δ/νσης Περιβάλλοντος.

Επίσης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο Δήμο και στους πολίτες, τονίζοντας ότι η συμβολή τους στην αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας είναι καθοριστική.

Δεσμεύτηκε ότι, η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους έχοντας πάντα ανοιχτές πόρτες και ευήκοα ώτα ώστε να αντιμετωπίζονται τα προβλήματά τους και να διασφαλιστεί το εργασιακό τους μέλλον με τις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.

Ο Γιώργος Μαραγκός ζήτησε από τους εργαζόμενους να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής, να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό στην υπηρεσία, ενώ δεσμεύτηκε ότι ανά συχνά χρονικά διαστήματα θα βρίσκεται κοντά τους για να συζητούν και να επιλύουν τα θέματα που τους απασχολούν.