Ανακοινώσεις

Η πρώτη σχολή ρεαλιστικής αυτοάμυνας στη Σύρο

25/08/2021 09:12
Η πρώτη σχολή ρεαλιστικής αυτοάμυνας στη Σύρο

Το DAS STREET FIGHTING είναι μία σύγχρονη, απλή, ρεαλιστική και ασφαλής μέθοδος αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. Παρουσιάστηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα στις 19/12/1999 και αυτή τη στιγμή απαριθμεί δεκαεννέα έτη, μοναδικών επιτυχιών και διακρίσεων. Είναι η πρώτη μέθοδος, που δίδαξε την ολιστική αυτοάμυνα στη Ελλάδα.

Το DAS STREET FIGHTING περιλαμβάνει τεχνικές και στοιχεία από διάφορες σύγχρονες και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες, όπως Choi Kwang-Do, Ju-Jitsu, Kick-Boxing κλπ.

Κύρια χαρακτηριστικά του DAS STREET FIGHTING είναι τα εξής:

Η μέθοδος περιλαμβάνει χτυπήματα και λακτίσματα βασισμένα στη σύγχρονη βιομηχανική επιστήμη. Ο μέσος άνθρωπος μαθαίνει να δίνει χτυπήματα μεγάλης ισχύος.
Η εκμάθηση της μεθόδου είναι πολύ εύκολη ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Δεν χρειάζεται καμία προϋπηρεσία σε αθλητικές δραστηριότητες κλπ.
Το DAS STREET FIGHTING είναι πλήρες σε όλες τις ζώνες μάχης (μακρινή, κλειστή μάχη, μάχη εδάφους).
Εκτός των τεχνικών, το DAS STREET FIGHTING περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα τακτικών βασισμένων στη σύγχρονη αυτοάμυνα, όπως διδάσκεται παγκοσμίως.
Η μέθοδος και ο ιδρυτής της είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι από τους κορυφαίους δασκάλους των πολεμικών τεχνών (Joe Lewis, Walt Lysak, Richard Ryan κλπ).

Το DAS STREET FIGHTING διδάσκεται σε ολιγομελή groups, σε ιδιαίτερα μαθήματα και σε κύκλους σεμιναρίων.

Ιδρυτής του DAS STREET FIGHTING είναι ο Γιάννης Λαιμοδέτης, επαγγελματίας εκπαιδευτής αυτοάμυνας με 40 έτη εμπειρία.

Το DAS STREET FIGHTING στη Σύρο βρίσκεται στην οδό Σάκη Καράγιωργα 17 (έναντι πλυντηρίου αυτοκινήτων) στην Ερμούπολη με εκπαιδευτή τον Πέτρο Νομικό.