Γνώμες

Γυναικεία καλοκαιρινά trends 2021

Γνώμες 16/06/2021 12:15
Γυναικεία καλοκαιρινά trends 2021

Η φετινή χρονιά (περισσότερο ίσως και από την περσινή) ήταν τουλάχιστον ιδιόμορφη. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο το να μην μπορούμε να δούμε τις φιλενάδες μας και δη, να μην μπορούμε να φορέσουμε τα καινούργια μας ρούχα. Βέβαια, ήμασταν και πολύ άνετα, φορώντας τις πιτζάμες και τις φόρμες μας συνεχώς.

Είτε λατρέψατε αυτά τα άνετα ντυσίματα είτε είστε έτοιμες να αφήσετε στην άκρη τις φόρμες για λίγο, έχει έρθει η ώρα να βάλετε το στυλ σας back on track, γιατί το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να είστε έτοιμες να ξαναγίνετε τα fashion icons που ήσασταν πριν από το ιντερμέδιο που ζήσατε στην καθημερινότητά σας.

Έχουμε μαζέψει μερικά καλοκαιρινά trends για να σας βοηθήσουμε να βρείτε έμπνευση για τα φετινά σας συνολάκια και να δημιουργήσετε τα τέλεια outfits για τις βόλτες σας.

  1. Παστέλ χρώματα

Φέτος τα παστέλ χρώματα φοριούνται πολύ. Και είναι από τα πιο αγαπημένα μας trends. Σε γυναικεία φορέματα, σε παντελόνια, σε blazers, σε συνδυασμούς όπως απαλό mint μαζί με λιλά, όπως και αν επιλέξετε να φορέσετε τα παστέλ, σίγουρα θα εντυπωσιάσετε. Και, ας το παραδεχτούμε, χρειαζόμασταν λίγο χρώμα φέτος για να μας φτιάξει τη διάθεση.

  1. Μαντήλια για το κεφάλι

Το συγκεκριμένο trend έρχεται από τα ‘50s και τα ‘60s και από ό,τι φαίνεται θα μας συνοδεύσει αυτό το καλοκαίρι. Must-have αξεσουάρ, τα μαντήλια θα προστατεύσουν τα μαλλιά σας, συμπληρώνοντας αρμονικά το κάθε outfit.

  1. Wide-leg τζιν

Το wide-leg στυλ θα είναι πολύ της μόδας αυτό το καλοκαίρι. Τα ψηλόμεσα τζιν με τα μακριά, φαρδιά μπατζάκια, που είναι άνετα και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, θα γίνουν η πρώτη και η πιο αγαπημένη σας επιλογή για τις εξόδους σας. Συνδυάστε τα με ένα crop top και θα έχετε το τέλειο look για χαλαρή βόλτα στην πόλη.

  1. Cut-out φορέματα

Γυναικεία φορέματα με ανοίγματα στη μέση; Ω ναι! Το συγκεκριμένο στυλ δημιουργεί μια ιδιαίτερη εικόνα και τη λατρεύουμε. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να δείξετε λίγο δέρμα, με καλαίσθητο τρόπο. Εξάλλου, είναι καλοκαίρι! Συν τοις άλλοις, εάν θέλετε να πετύχετε το εφέ του σωματότυπου «κλεψύδρα», τα φορέματα με ανοίγματα δεξιά και αριστερά στη μέση σας θα σας βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια.

  1. Crop tops

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα crop tops από αυτή τη λίστα. Είναι αγαπημένες, καλοκαιρινές μπλούζες τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με άλλα κομμάτια με αμέτρητους τρόπους και να δημιουργήσετε διαφορετικά outfits. Με puffy μανίκια (τα οποία, επίσης, είναι μεγάλο trend) ή με τιράντες, χαμηλά στους ώμους και με μοτίβα, ό,τι και αν επιλέξετε σίγουρα θα σας εξυπηρετήσουν.

Αυτά είναι, λοιπόν, μερικά από τα trends που λατρεύουμε. Ανανεώστε το στυλ σας και ετοιμαστείτε για καλοκαιρινές βόλτες και κοκτέιλ!