Ανακοινώσεις

Βραδιά παρουσίασης, στα Kois Optics, της νέας collection SS’21 της Police

16/06/2021 11:02
Βραδιά παρουσίασης, στα Kois Optics, της νέας collection SS’21 της Police

Βραδιά παρουσίασης, στα Kois Optics, της νέας collection SS’21 της Police, η οποία έχει δημιουργήσει φέτος μια ξεχωριστή σειρά γυαλιών ηλίου σε συνεργασία με το πρωταθλητή οδηγό της Formula 1 “Lewis Hamilton”, με ξεχωριστά σχέδια και χρώματα. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση και της νέας κολεξιόν της μοναδικής εταιρείας FILA! Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η δεσποινίς Ελιζαμπέτα Ιακώβου, αντιπρόσωπος της εταιρείας De Rigo στην Ελλάδα, που εκπροσωπεί τις Police, Fila, Sting κλπ..

 

Σας καλούμε το Σάββατο 19/6, στο κατάστημά μας στο Ono Concept, για τη παρουσίαση του νέου μας συλλεκτικού γυαλιού 2021 που είναι εμπνευσμένο από την οροφογραφία του αρχοντικού μας, που βρίσκεται πάνω από το κεντρικό μας κατάστημα ! Θα απολαύσουμε μαζί τον καλοκαιρινό ήλιο με cocktails και κεράσματα!

Οι επισκέπτες θα έχουν 30% έκπτωση σε όλη τη σειρά της Police και της Fila και 20% έκπτωση σε οποιοδήποτε άλλο brand του καταστήματος μας!

Σας περιμένουμε!

Μέρος των εσόδων των Kois Optics ενισχύουν το ινστιτούτο Σύρου που αγωνίζεται για να ενταχθεί το νησί στη λίστα των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.