Γνώμες

Τελικά ποιος ευθύνεται πραγματικά;

Γνώμες 09/04/2021 10:44
Τελικά ποιος ευθύνεται πραγματικά;

Διαβάζοντας την δημόσια τοποθέτησή σας υπέρ του πρώην Δημάρχου Σύρου κ. Μαραγκού για το θέμα της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 20-21 για το νησί μας και την γενικόλογη απάντησή σας λειτουργώντας ως ''συνήγορος υπεράσπισης".

Σας ερωτώ και μαζί με εμένα και πάρα πολύς κόσμος

Ποιος τελικά ευθύνεται για αυτή την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παταγώδη αποτυχία και την απεμπόληση μίας τόσο σπουδαίας , μοναδικής και σημαντικής διεκδίκησης για το νησί μας ,μίας Διάκρισης όπου η επιτυχία μας ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη ,με τόσο μεγάλη ιστορία και πολιτισμό.
Ποια η ευθύνη και ποιες ενέργειες έκανε η προηγούμενη Δημοτική αρχή, προεκλογικά ήταν από τις βασικές της επιδιώξεις, και "σημαία" της, επί του συγκεκριμένου θέματος.

Υπήρξε ολιγωρία από την πλευρά της ναι ή όχι, και αν ναι σε τι βαθμό.

Ζητήθηκε η συμμετοχή ή η συμβολή και της Περιφερειακής αρχής και αν όχι για ποιο λόγο.

Πότε επιτέλους θα ανοίξει αυτός ο μαύρος "φάκελος" για το νησί μας και θα ειπωθεί η πάσα αλήθεια, για το τι τελικά έφταιξε.

Είναι ερωτήματα που χρήζουν πειστικών απαντήσεων.

Είναι ηθικό ΧΡΕΟΣ για το νησί μας, τους συνδημότες μας, τις νέες γενιές και όλους όσους ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ σε αυτή την σπουδαία ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Μία φούσκα, μία ουτοπία ήταν και αυτό αντίστοιχη του περιβόητου "θα γίνουμε Μονακό" ή του 5άστερου ξενοδοχείου στην έκταση του στρατοπέδου;.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Y/Γ: Tο Φόρουμ από τη δική του την πλευρά προσπάθησε όσο μπορούσε, ας ΜΗΝ ξεχνάμε άλλωστε ότι ΔΕΝ είχε ΚΑΜΜΙΑ θεσμική αρμοδιότητα".