Επικαιρότητα

"Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας"

Εκπαίδευση 22/02/2021 13:03
"Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας"

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, ενημερώνει τόσο τους κατοίκους του νησιού, όσο και τους γονείς του σχολείου, για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα... για ανευθυνότητα και μυστικοπάθεια εκ μέρους του περί... κρουσμάτων.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται το θέμα της ασθένειας της Διευθύντριας του σχολείου, ενώ υπογραμμίζεται πως όλοι οι εκπαιδευτικοί υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία είναι αρνητικά, τονίζοντας παράλληλα πως κανένα παιδί δεν έχει νοσήσει μέχρι στιγμής.

Η ανακοίνωση

"Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου θα ήθελε να ενημερώσει τους γονείς του νησιού αλλά και όλους του κατοίκους ότι οι φήμες και τα αρνητικά σχόλια που έχουν ειπωθεί τόσες μέρες για τη Διεύθυνση του σχολείου αλλά και το προσωπικό περί ανευθυνότητας και μυστικοπαθείας είναι ανακρίβειες που δεν υφίστανται.

Από την πρώτη στιγμή η διεύθυνση του σχολείου ήταν στη διάθεση όσων επιθυμούσαν περαιτέρω διευκρίνισες για το θέμα ασθένειας της Διευθύντριας του σχολείου και του συζύγου της. Κρούσμα εντός σχολείου δεν υπήρξε. Η διευθύντρια απουσίαζε αρκετές μέρες πριν βγει θετική στο τεστ για Κορωνοίο. Η υποδιεύθυντρια βρίσκονταν σε καθημερινή επικοινωνία με τις αρχές, ΕΟΔΥ, πρωτοβάθμια κλπ και ακολουθήθηκε ότι προβλεπόταν. Όλοι οι εκπαιδευτικοί έχουν υποβληθεί σε δύο τεστ και είναι αρνητικοί. Κανένα παιδί μέχρι στιγμής δεν έχει νοσήσει.

Ευχόμαστε όλο αυτό να λάβει γρήγορα τέλος και να μην ασθενήσει κανένας. Ζητούμε την προσοχή όλων των κατοίκων του νησιού μας για να μην εξαπλωθεί ο ιός. Είμαστε οι περισσότεροι γονείς και συγγενείς παιδιών και ανησυχούμε. Το καλύτερο είναι διατήρηση της ψυχραιμίας μας αλλά και η τήρηση των μέτρων ασφαλείας που έχουμε λάβει από το κράτος. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι κρατικοί μηχανισμοί όσο και η διεύθυνση του σχολείου μας νοιάζεται για την υγεία μας πάντα με τη δίκη μας βοήθεια και προσωπική ευθύνη του καθενός.

Ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στη Διευθύντρια μας και τον σύζυγό της και γρήγορα να επιστρέψουν στο σπίτι και την καθημερινότητα τους.

Ευχόμαστε σε όλους εσάς, Συριανούς και μη, υπομονή και ελπίδα. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να είμαστε προσεκτικοί και πρωτίστως….. άνθρωποι !