Ανακοινώσεις

LIFTEK: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ & ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΩΝ ΑΜΕΑ

04/02/2021 13:34
LIFTEK: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ & ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΩΝ ΑΜΕΑ

Με 4 σημεία εξυπηρέτησης στις Κυκλάδες σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο και την μοναδική άδεια Τεχνικού Γραφείου Ανελκυστήρων στις Κυκλάδες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε αξιόπιστες λύσεις ανελκυστήρων για άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ).

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα σχεδίασης και αφού μελετήσουμε τον χώρο σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση, ιδανικά σχεδιασμένη & προσαρμοσμένη για εσάς. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος-μηχανικός και το έμπειρο συνεργείο εγκατάστασης, θα σας παραδώσουν τον κατάλληλο ανελκυστήρα σκάλας ή αναβατόριο ΑΜΕΑ που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

Με γνώμονα τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες και την υγρασία που επικρατεί στα νησιά των Κυκλάδων, μετά από μεγάλη έρευνα και έλεγχο καταλήξαμε στις πιο αξιόπιστες λύσεις για ΑΜΕΑ. Οι ανελκυστήρες που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο, βαμμένοι με ηλεκτροστατική βαφή, με αδιάβροχο μηχανισμό και διαθέτουν κουκούλα προστασίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Άμεση Τεχνική Κάλυψη στις Κυκλάδες 24/365

Μεγάλη Ποικιλία Λύσεων Προσβασιμότητας ΑΜΕΑ

Εξόφληση μέχρι 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελέτη Ανελκυστήρων ΑΜΕΑ

Εγκατάσταση Αναβατορίων ΑΜΕΑ

Μελέτη – Εγκατάσταση ειδικών Κατασκευών

Συντήρηση από Εξειδικευμένο Συνεργείο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 Ανελκυστήρας Σκάλας με Κάθισμα

 Εξωτερικά Αναβατόρια ΑΜΕΑ

 Εξωτερικοί Ανελκυστήρες

 Αναβατόρια Σκάλας με Καρέκλα

 Αναβατόριο Πλατφόρμας

 Ανελκυστήρας Πισίνας

 Ειδικές Κατασκευές

ΣΚΟΠΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Βασικός στόχος στη LIFTEK είναι η στήριξη σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, κατανοώντας την επιθυμία κάθε ανθρώπου για ελευθερία και αυτονομία. Με την κατάλληλη λύση για κάθε περίπτωση τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα μπορούν αυτόνομα, με ασφάλεια και άνεση να κινούνται σε ένα κτίριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι μηχανικοί της LIFTEK σε συνεργασία με τις κατασκευάστριες εταιρείες θα σας προτείνουν το κατάλληλο μοντέλο, προσφέροντας σας ένα άριστο αποτέλεσμα.

Σας Ανεβάζουμε με Ασφάλεια στις Κυκλάδες!

Ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, σας παρέχουμε την δυνατότητα αγοράς με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, προσφέροντας μέχρι και 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Σύρος (έδρα) ( 22810 77777)

Μύκονος ( 2890 71000)

Πάρος ( 2284 200228)

Νάξος ( 2285 200228)

email: info@liftek.gr

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο FACEBOOK και το WEBSITE μας για περισσότερα Νέα και Πληροφορίες.