Ανακοινώσεις

Σχολή χορού «ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΤΣΗΣ» - Έναρξη σχολικής χρονιάς

29/09/2014 13:38
Σχολή χορού «ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΤΣΗΣ» - Έναρξη σχολικής χρονιάς

ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΤΣΗΣ
ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ

Με την έναρξη των μαθημάτων χορού και γυμναστικής ευχόμαστε στα μέλη της σχολής αλλά και στους νέους μαθητές καλή σχολική χρονιά υγεία ευεξία και χαμόγελο!!

Το όραμα μας είναι να βλέπουμε χαρούμενα παιδιά, με αρμονία και χάρη, με μάτια φωτεινά, με σώματα δυνατά, καλλίγραμμα και υγιή.

Ο στόχος μας είναι η παροχή μαθημάτων υψηλού επιπέδου, σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, μέσα από τμήματα που διαμορφώνονται σύμφωνα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών, με σεβασμό πάντοτε στο ανθρώπινο σώμα και τις δυνατότητες του καθενός.

Γι' αυτό το λόγο οι καθηγητές μας είναι αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι ο καθένας στο είδος του.

Οι σχολές μας παρέχουν αίθουσες διδασκαλίας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των μαθητών σε θέματα ασφάλειας και διδασκαλίας.

Επίσης διαθέτουν φιλικό χώρο υποδοχής όπου οι συνοδοί των παιδιών είναι ευπρόσδεκτοι καθ' όλη την διάρκεια των μαθημάτων.

Σας περιμένουμε και από κοντά να μας γνωρίσετε να σας δείξουμε τα πρώτα βήματα σ' ένα χορό, κάνοντας δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στο τμήμα που θα επιλέξετε, να γνωρίσετε τους δασκάλους μας και έτσι όλοι μαζί μια οικογένεια να περάσουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία, χορό και διασκέδαση!!!

 

Μαvδηλαρά 20, Ερμούπολη
-τηλ. 22810 76222