Ανακοινώσεις

Tο ΚΟΥΖΙΝΑ στο χώρο σας με την υπηρεσία Private Chef

15/06/2020 10:49
Tο ΚΟΥΖΙΝΑ στο χώρο σας με την υπηρεσία Private Chef

Η έμπειρη ομάδα συνεργατών του ΚΟΥΖΙΝΑ προσφέρει τη μοναδική εμπειρία του private cheffing σε ολιγάριθμες ομάδες ατόμων που θέλετε να απολαύσετε στο χώρο σας ένα γεύμα degustation ή ένα μενού που θα σας προτείνει ο Σεφ και η ομάδα του λαμβάνοντας υπ’ όψη τα κριτήρια και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Στην εποχή που διανύουμε με όλες τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς, με τη μοναδική εμπειρία του private cheffing δεν έχετε παρά να απολαύσετε τις γεύσεις που αναζητάτε.

Εμείς θα προμηθευτούμε τα υλικά, θα τα μαγειρέψουμε σε ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ vacuum συσκευασέες, θα σας σερβίρουμε, θα μαζέψουμε το τραπέζι σας και θα σας παραδώσουμε την κουζίνα σας καθαρή, τακτοποιημένη και ΑΠΟΛΥΜΑΣΜΕΝΗ, όπως τη βρήκαμε. Η επιλογή του private cheffing είναι ιδανική για παρέες άνω των 4 ατόμων, καθώς επίσης και για επαγγελματικά γεύματα και εκδηλώσεις εταιριών.

Για εσάς που θέλετε να περάσετε ξέγνοιαστες διακοπές ή μίνι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου στην εξοχική σας κατοικία ή στο σκάφος σας, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες εστίασης που προσφέρουμε με ιδιωτικό Σεφ που θα αναλάβει όλα τα γεύματα της ημέρας ικανοποιώντας κάθε γαστρονομική απαίτηση.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις ή να απαντήσουμε σε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την εκδήλωσή σας ή τις διακοπές σας μια ευχάριστη ανάμνηση που θα την μοιραστείτε με τους φίλου σας.

Οι υπηρεσίες μας

- Private Chef: Ένας επαγγελματίας Chef θα σας επισκεφτεί και θα σας παρέχει τις υπηρεσίες του, ενώ εσείς θα χαλαρώνετε απολαμβάνοντας την ημέρα με τους αγαπημένους σας.

- Delivery food – Μετά από το ταξίδι ή την επιστροφή σας από μία βόλτα θέλετε να φάτε και να χαλαρώσετε χωρίς να ψάχνετε την να βρείτε κάτι να φάτε την τελευταία στιγμή ή να έχετε τον Private Chef στον προσωπικό σας χώρο. Προγραμματίστε τα γεύματα που θέλετε να σας ετοιμάσει ο Chef και θα σας τα φέρει στην πόρτα σας!

Τηλέφωνο για παραγγελίες 2281089150