Γνώμες

Είναι τα προϊόντα κανναβιδιόλης η απάντηση στην αρθρίτιδα;

Γνώμες 20/05/2020 12:22
Είναι τα προϊόντα κανναβιδιόλης η απάντηση στην αρθρίτιδα;

Ένα τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει σήμερα είναι ο τεράστιο αριθμός ατόμων που πάσχουν από διαφορετικές μορφές της αρθρίτιδας. Λέγεται ότι πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού αυτής της χώρας που είναι άνω των 60 πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Δεν θα αναφερθούμε στο ποιες είναι οι άλλες μορφές αυτής της νόσου, καθώς είναι ένα μακρύ και περίπλοκο θέμα. Όμως, η αρθρίτιδα είναι μια μορφή φλεγμονής που φαίνεται να μην μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιο φάρμακο ουσιαστικά.

Οι περισσότερες μορφές της πάθησης προκαλούνται από αυτό που ονομάζουμε "χαλίκι οστών και χόνδρων", τα κομμάτια του οστού και του χόνδρου που υπάρχουν στις αρθρώσεις αρχίζουν να εκφυλίζονται και να τρίβονται στις αρθρώσεις κάθε φορά που κινείται το άτομο.

Αυτό το "χαλίκι" τρίβεται στα άκρα του νεύρου, προκαλώντας πόνο, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί περισσότερη ζημιά καθώς το "χαλίκι" συνεχίζει να τρίβει περισσότερο τα οστά και τους χόνδρους.

Με άλλα λόγια, ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορεί να επιλύσει η σύγχρονη ιατρική. Υπάρχουν όμως τρόποι στο πεδίο εναλλακτικής θεραπείας που μπορεί να σπάσουν αυτόν τον κύκλο και να δουν οι πάσχοντες θεαματική βελτίωση.

Το έλαιο κάνναβης προέρχεται από σπόρους κάνναβης. Η λήψη λαδιού κάνναβης σε καθημερινή βάση είναι το ίδιο για το σώμα σας με την τοποθέτηση λαδιού στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Λιπαίνει το σύστημα.

Τα προϊόντα κανναβιδιoλλης περιλαμβάνουν ένα σχεδόν τέλεια ισορροπημένο προφίλ Ωμέγα 3, 6 & 9 που ταιριάζει στις απαιτήσεις του σώματος. Έρευνες έχουν δείξει ότι το έλαιο κάνναβης ενισχύει τη φυσική ικανότητα του σώματος να θεραπεύει και επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Τα βασικά λιπαρά οξέα στην κάνναβη είναι γνωστά για την ικανότητά τους να βελτιώνουν την ανάπτυξη των κυττάρων και τη λειτουργία των οργάνων, τη ζωτικότητα και την ψυχική κατάσταση. Εκτεταμένες μελέτες έχουν δείξει ότι πολλές κοινές ασθένειες (όπως το έκζεμα, η αρθρίτιδα και πολλά άλλα προβλήματα) σχετίζονται με ανεπάρκειες ή ανισορροπίες συγκεκριμένων λιπαρών οξέων, και συγκεκριμένα, ωμέγα 3, 6 & 9.

Οι σπόροι του φυτού κάνναβης, περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και λιπαρά οξέα που απαιτούνται για τη διατήρηση της υγιούς ανθρώπινης ζωής. Καμία άλλη πηγή φυτού δεν έχει τα απαραίτητα αμινοξέα σε μια τόσο εύπεπτη μορφή, ούτε τα απαραίτητα λιπαρά οξέα σε τέλεια αναλογία για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του ανθρώπου.

Η διακριτική γεύση του το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σάλτσες σαλάτας, βουτιές κλπ., Ως συμπλήρωμα όλων των λαχανικών ή ως άμεση λήψη, ως συμπλήρωμα διατροφής.

Το λάδι κάνναβης είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και βίγκαν.