Γνώμες

Είναι το λέιζερ δερματολογίας αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδος;

Γνώμες 19/05/2020 10:19
Είναι το λέιζερ δερματολογίας αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδος;

Αν ενδιαφέρεστε για την τεχνολογία κατά της γήρανσης, πιθανότατα έχετε ακούσει τη χειρουργική επέμβαση με καλλυντικά λέιζερ. Η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων, των κηλίδων, των ουλών και των ραγάδων, αλλά χρησιμοποιείτε με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε άλλους τομείς όπως η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ.
Αν επιλέξετε να ακολουθήσετε μια θεραπεία με λέιζερ πιθανότατα, θα χρειαστεί κάποιος αριθμός συνεδριών και η συχνότητα θα εξαρτηθεί από τη συγκεκριμένη θεραπεία που αναζητάτε έπειτα από την εκτίμηση που θα κάνει ο θεράπον ιατρός.
Η αισθητική χειρουργική με λέιζερ λειτουργεί για μερικούς ανθρώπους, αλλά δεν είναι κατάλληλη για όλους. Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση και την ποιότητα του δέρματος, τι υπάρχει στο δέρμα, όπως για παράδειγμα κάποιες ανεπιθύμητες ελιές. Ο γιατρός σας θα σας ενημερώσει σχετικά με το αν μπορείτε να υποβληθείτε σε οποιαδήποτε επέμβαση με λέιζερ.
Όπως σε κάθε μορφή επέμβασης έτσι και στην περίπτωση του λέιζερ, μπορεί να εμφανιστούν κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες προσωρινά όμως όπου με τις κατάλληλες συμβουλές από τον γιατρός σας θα υποχωρήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν κάψιμο, ουλές, αλλοιώσεις της επιφάνειας του δέρματος και αλλαγές της υφής.
Οι κύριες αιτίες της γήρανσης του δέρματος είναι η απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης, η απώλεια του υαλουρονικού οξέος και οι βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Το αποτέλεσμα της χρήσης προϊόντων που περιέχουν αυτά τα συστατικά είναι μια πολύ καλή ενισχυτική επιλογή στο να δείτε ορατά αποτελέσματα στο δέρμα σας, ωστόσο αν επιθυμείτε μια πιο δραστική ενίσχυση του δέρματός σας η επιλογή θεραπείας με λέιζερ πραγματοποιεί δραματική μείωση των ρυτίδων, των κηλίδων και των σημείων ηλικίας, καθώς επίσης ενισχύει στην βελτίωση της σταθερότητας, της ελαστικότητας, της ομαλότητας και του τόνου του δέρματος.

Συστατικά όπως το ενεργό μέλι και η φυσική βιταμίνη Ε είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στη μείωση των ραγάδων, των ρυτίδων, των κηλίδων και των σημείων ηλικίας. Είναι επίσης 100% φυσικό και ασφαλές και μπορούν να λειτουργήσουν συνδυαστικά με τις θεραπείες λέιζερ για να σας δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το επόμενο βήμα σας; Χρησιμοποιείστε αυτές τις πληροφορίες και δείτε τις ως οδηγό για να σας βοηθήσουν να σταθμίσετε τις επιλογές σας. Η χειρουργική επέμβαση καλλυντικών με λέιζερ είναι μια προσωπική επιλογή η οποία θα πρέπει να παίρνεται με την σωστή καθοδήγηση από τον ιατρό σας, καθώς και να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες πριν και μετά τις συνεδρίες ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες επιπτώσεις από λανθασμένες κινήσεις και κακή φροντίδα.