Εκδηλώσεις/Events

Συναυλία Anser & Βέβηλος στη Σύρο

Κοινωνία 13/8/2022

Γνωστοί για την τεράστια απήχηση τους στο νεανικό κοινό, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται μια εκρηκτική μουσική εμπειρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου ο Anser και ο Βέβηλος,  δύο από τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής, θα εμφανιστούν από κοινού στην σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων για να μεταφέρουν τον παλμό των συναυλιών τους στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, οι δύο καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Κι «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» θα σας απαντήσουν πως ήταν πάντα εδώ, να αφουγκράζονται τις σκέψεις των συνανθρώπων τους, στα στενά δρομάκια και τις μεγάλες λεωφόρους αυτής της χώρας. Έρχονται στην Σύρο, για να ενωθούν με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους.

Βέβηλος & Anser – Άμα ρωτήσουν που χάθηκα

https://www.youtube.com/watch?v=esK9sCxugac

Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές.

Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/703611904214495

Με μια ματιά:

Συναυλία:  Anser x Βέβηλος

Ημερομηνία: Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Χώρος: Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια: Προπώληση 12€ - Ταμείο 13€

Online διάθεση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/bebilos-x-anser-live-sti-syro

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων: Καταστήματα 4all (Ερμούπολη & Ποσειδωνία)

Οργάνωση Παραγωγής: Action Εστί | Artist & Event Management

Press & Info: www.ActionEsti.gr