Επιχειρηματικός κατάλογος

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ MRCOG MD (ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κλάδος Ιατρεία
Περιοχή Ερμούπολη
Διεύθυνση Μυστρά 4, 1ος Όροφος
Τ.Κ. 84100
Τηλέφωνο 1 22810 88088
Τηλέφωνο 2 210 9883 283
Κινητό 6944 551 409
Φαξ 210 9883 251
E-mail info@feminacare.gr
Ιστοσελίδα https://www.feminacare.gr
  • Εξειδίκευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική
  • Εμβρυική καρδιολογία
  • Ελεγχος γονιμότητας
  • Λαπαροσκοπική χειρουργική
  • Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή IVF

 

 

 

 

 

 

Dr. Γιάννης Βαμβακάρης

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
FETAL MEDICIN SPECIALIST

Επιμελητής του Kingston University Hospital London
Επιστημονικός σύμβουλος προγεννητικού ελέγχου του μαιευτηρίου ΡΕΑ

Femina

femina

Στο γυναικολογικό και μαιευτικό κέντρο Femina παρέχουμε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας σε όλες τις περιόδους της ζωής της, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα διάγνωσης και θεραπείας.

Με την χρήση του πλέον σύγχρονου και συνεχώς εξελισσόμενου ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού ο Γυναικολόγος Γιάννης Βαμβακάρης και η ομάδα του -μαιευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό-  παρέχουν υπηρεσίες ευρέως φάσματος που αφορούν τη Γονιμότητα, την Εγκυμοσύνη και την Γυναικολογία.

Επιπλέον, διενεργείται λεπτομερής και ολοκληρωμένος Προγεννητικός έλεγχος που αφορά στην υγεία της εγκύου, του εμβρύου και την ομαλή πορεία της κάθε  εγκυμοσύνης.

Η γραμματεία λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και για τα επείγοντα περιστατικά, παρέχεται 24ωρη κάλυψη.

Λειτουργεί με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με τα πρωτόκολλα του Fetal Medicine Foundation σε μία άμεση και διαδραστική συνεργασία. Τμήμα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF σε συνεργασία με την κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης «Genesis».

Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του Γιάννη Βαμβακάρη σε συνδυασμό με την απλότητα και την ανθρωπιά που τον διακρίνει, κερδίζει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη της γυναίκας και της οικογένειάς της.