Επιχειρηματικός κατάλογος

ΚΤΕΟ Σύρου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κλάδος Auto - Moto
Περιοχή Κάτω Μάννα
Διεύθυνση Ροζιά Κάτω Μάννα
Τ.Κ.
Τηλέφωνο 1 2281075500
Κινητό 6940265000
Φαξ 2281075501
E-mail info@kteosyrou.gr
Ιστοσελίδα https://kteosyrou.gr

Το ΚΤΕΟ Σύρου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα Σύρου. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2012 με δύο γραμμές ελέγχου. 1 μικτή γραμμή ελέγχου ελαφρών και βαρέων οχημάτων και 1 γραμμή ελέγχου δικύκλων. Το 2015 προστέθηκε ακόμη μία γραμμή ελέγχου αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών πραγματοποιώντας ταυτόχρονο έλεγχο τριών οχημάτων!

Είναι πιστοποιημένος Φορέας ελέγχου οχημάτων με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 από την TUV Hellas και έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για να λάβει την άδεια λειτουργίας, σύμφωνα με τις αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια του Υπουργείου Μεταφορών. Λειτουργεί στα πρότυπα των μεγαλύτερων ΚΤΕΟ της Ελλάδας και είναι το πρώτο ΚΤΕΟ των Κυκλάδων που ελέγχει όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Με κύριο στόχο την οδική ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος διενεργούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους χρησιμοποιώντας 3 αυτόματες γραμμές ελέγχου,  διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό ελέγχου  της κορυφαίας στον κόσμο Γερμανικής εταιρείας ΜΑΗΑ. Ο εξοπλισμός μας ελέγχεται και διακριβώνεται κάθε χρόνο πετυχαίνοντας υψηλή ποιότητα και ακρίβεια στους τεχνικούς ελέγχους ώστε να αναδεικνύεται η πραγματική κατάσταση των οχημάτων

Το προσωπικό της επιχείρησης αποτελείται από Μηχανικούς Πολυτεχνείου, AΤΕΙ  και Μηχανικούς αυτοκινήτων, με εμπειρία και ειδικές εκπαιδεύσεις που διασφαλίζουν την αρτιότητα όλων των τεχνικών ελέγχων που υλοποιούνται.  Όλο το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο,  έχει εκπαιδευτεί από εξωτερικούς φορείς και πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών ως ελεγκτές οχημάτων KTEO.

Από τον Δεκέμβριο του 2013 πιστοποιηθήκαμε και για ελέγχους οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων και ευπαθών τροφίμων ADR - ATP, με σκοπό μας να εξυπηρετήσουμε τους επαγγελματίες των Κυκλάδων μειώνοντας τα κόστη μετακίνησης εκτός του νομού για τον ετήσιο υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο.

Υπηρεσίες:

Τεχνικός Έλεγχος σε:  Αυτοκίνητα, Μοτοσυκλέτες ΤΑΞΙ, Ασθενοφόρα, Φορτηγά,  Λεωφορεία, Συρμούς, Ρυμουλκούμενα, Βυτιοφόρα ADR
Κάρτα Καυσαερίων για όλες τις κατηγορίες οχημάτων
Ειδικοί Έλεγχοι Υγραερίου LPG και Φυσικού Αερίου - CNG
Εκούσιοι έλεγχοι
Ειδικοί έλεγχοι ABS
Αναγνώριση Δελτίου από Χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης
Έλεγχοι Μετασκευής οχήματος
Πιστοποιητικά έγκρισης  οχημάτων μεταφοράς Επικίνδυνων Φορτίων

 

ΚΤΕΟ Σύρου

Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων

Τηλ.: 2281075500, 6940265000

Fax: 2281075501

E-mail: info@kteosyrou.gr

kteosyrou.gr