Επιχειρηματικός κατάλογος

ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κλάδος Ιατρεία
Περιοχή Ερμούπολη
Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου & Παραλία Καρνάγιο - Κτίριο Β', 1ος όροφος (είσοδος από Παραλία)
Τ.Κ. 84100
Τηλέφωνο 1 2106436258
Τηλέφωνο 2 22810 77188
E-mail secretary@drchandakas.gr
Ιστοσελίδα https://www.drchandakas.gr

Ο Στέφανος Χανδακάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972, με καταγωγή από την Σύρο. Είναι μαιευτήρας-γυναικολόγος,ενδοσκοπικός χειρουργός αναπαραγωγής, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και τη διδακτορική του διατριβή, με βαθμό «Άριστα». Κατέχει δίπλωμα Master in Business Administration (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Imperial College London ,με σημαντικές διακρίσεις στην Επιχειρηματικότητα. (European Business Entrepreneurship Award 2003).

Εκπαιδεύτηκε στην Αγγλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες στη μαιευτική, τη γυναικολογία και τη λαπαροενδοσκοπική / ρομποτική χειρουργική, ενώ υπήρξε ένας από τους νεότερους επιμελητές γυναικολογίας του Εθνικού Συστήματος Υγειάς του Ηνωμένου Βασίλειου (ΝHS)

Κατέχει σημαντική διοικητική εμπειρία ,έχοντας θητεύσει σε σημαντικές θέσεις , σε νοσοκομεία του ιδιωτικού τομέα τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ παράλληλα έχει ιδρύσει ,επιτυχώς ,γυναικολογικά κέντρα και μονάδες εξωσωματικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, συμμετέχει στο επιστημονικό συμβούλιο της εταιρίας ανάπτυξης 3D λογισμικού ιατρικής εκπαίδευσης ORAMAVR,με έδρα την Καλιφόρνια

Σήμερα, είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Μητέρα, του Ομίλου Υγεία, της Hellenic Healthcare Group.

Στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας ,μέλος της Εθνικής Ομάδος για 11 έτη και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, ενώ σήμερα υπηρετεί τον αθλητισμό ως μέλος της Επιτροπής Marketing της Ε.Ο.Ε και στο παρελθόν ως μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Ολυμπιακών Αθλητών.

Τα τελευταία 14 χρόνια έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση, αρχικά με την συμμετοχή του στην Ομάδα Αιγαίου και την παροχή ιατρικής και υποστηρικτικής βοήθειας στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, και εν συνεχεία με την ίδρυση, το 2015, της ΑΣ.Μ.Κ.Ε HOPEgenesis, στόχος της οποίας είναι η ανατροπή του κλίματος υπογενητικότητας της Ελλάδος , η όποια βραβεύτηκε το 2018 από την Ευρωπαική Ένωση, ως η καλύτερη NGO στην Ελλάδα.