Επιχειρηματικός κατάλογος

TODAY MEDIA GROUP (ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κλάδος Γραφικές τέχνες
Περιοχή Ερμούπολη
Διεύθυνση Πλατεία Άννης Κουτσοδόντη 7
Τ.Κ. 84100
Τηλέφωνο 1 2281084648
Φαξ 2281084656
E-mail info@syrostoday.gr
Ιστοσελίδα http://www.todaymediagroup.gr

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ενημερωτικού portal syrostoday.gr, του ψηφιακού τυπογραφείου Print It Today και της εταιρείας παραγωγής video Video Today.

 

Η today | media group ιδρύθηκε το 2009.

Κύρια δραστηριότητά της είναι η παροχή τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών στους τομείς της διαφήμισης, του διαδικτύου (ίντερνετ), των οπτικοακουστικών παραγωγών και των ψηφιακών εκτυπώσεων.

Η εταιρία έχει έδρα στην Ερμούπολη της Σύρου στην Πλατεία Άννης Κουτσοδόντη, σε ένα διώροφο κτίριο όπου και στεγάζονται οι υπηρεσίες της.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας η today | media group δημιούργησε ένα πρωτοποριακό portal, το syrostoday.gr, το οποίο αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό ενημέρωσης για το νησί της Σύρου. Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τη Σύρο τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Η χρήση πρωτοποριακών εφαρμογών όπως το Web TV, το Web Radio και οι τρισδιάστατοι χάρτες του νησιού όπου απεικονίζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού (επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π.), σε συνδυασμό με τις ζωντανές μεταδόσεις γεγονότων και την ολοκληρωμένη πληροφόρηση καθιστούν το syrostoday μία καινοτόμο και ολοκληρωμένη υπηρεσία ενημέρωσης.

Η today | media group επίσης δημιούργησε ένα σύγχρονο ψηφιακό τυπογραφείο, το Print It Today, με την υποστήριξη εκτυπώσεων σε διάφορους τύπους χαρτιού. Φωτοτυπίες, εκτυπώσεις φωτογραφιών, αφισών, αρχιτεκτονικών σχεδίων αλλά και αναπαραγωγές έργων τέχνης σε κανβά ή ακουαρέλα, είναι ορισμένες από τις βασικές υπηρεσίες που παρέχονται, ενώ οι εκτυπώσεις γίνονται σε υψηλής ποιότητας χαρτί με την εγγύηση της Xerox. Το Print It Today αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό τυπογραφείο και παρέχει ποιοτικές εκτυπώσεις σε σύντομο χρόνο.

Το Video Today αποτελεί την υπηρεσία οπτικοακουστικών παραγωγών που παρέχει η today | media group.  Παραγωγές όπως κάλυψη εκδηλώσεων, γάμων, βαπτίσεων, συνεδρίων και οι παραγωγές σε μέσα όπως DVD ή BluRay, αλλά και η δημιουργία διαφημιστικών σποτ, πραγματοποιούνται από υψηλής ποιότητας εξοπλισμό (High Definition) και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό.

Η today | media group με βασική αρχή την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες και ακολουθώντας τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών και των αναγκών τους και την παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών, οι οποίες καθιστούν την εταιρία σημείο αναφοράς στο χώρο δραστηριοποίησής της.