Επικαιρότητα

Δηλώσεις συμμετοχής για το "Σπίτι του Άη Βασίλη"

Πολιτισμός 17/10/2019 11:32
Δηλώσεις συμμετοχής για το "Σπίτι του Άη Βασίλη"

Για 8η χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Ποσειδών», με συνδιοργανωτές το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σύρου και των Κυκλάδων, για να απολαύσουν τα μικρά και «μεγάλα» παιδιά με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, για πέντε ημέρες, από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2019, από ώρες 16:00΄-21:00΄, μεταμορφώνεται στο «Σπίτι του Άη Βασίλη»

Κατόπιν της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την 16/10/2019 στα γραφεία του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης προσκαλούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, εργαστήρια, ωδεία, σχολές χορού, αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί, να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, με μία εκδήλωση που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση poseidonsyros@gmail.com με μία σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης που επιθυμούν να παρουσιαστεί και τον τίτλο αυτής.

Παρακαλούμε συμπληρώστε ημερομηνίες και ώρες που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η δράση σας και για την έγκαιρη δήλωση των συμμετοχών σας καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κατάρτιση του προγράμματος.

Επίσης, για όσους επιθυμούν, διατίθενται προς παραχώρηση περίπτερα στον περιβάλλοντα χώρο της Έπαυλης Τσιροπινά, κατά τις ημέρες των εκδηλώσεων, για τα οποία θα πρέπει να υποβληθεί σχετικό αίτημα στην ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου.

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.

Τέλος, όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν εθελοντικά, τόσο κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης όσο και κατά τη διάρκεια αυτής, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά https://cutt.ly/7edpc20

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Νταλαχάνη (τηλ.: 6979972730).