Επικαιρότητα

Η Σύρος "ταξιδεύει" στην Αυστραλία μέσα από το αφιέρωμα της Πωλίνας Παρασκευοπούλου

Κοινωνία 17/10/2019 10:17
Η Σύρος "ταξιδεύει" στην Αυστραλία μέσα από το αφιέρωμα της Πωλίνας Παρασκευοπούλου

Αφιέρωμα της Σύρου στο "Greek City Times" με προβολή στην Αυστραλία, έκανε η δημοσιογράφος Πωλίνα Παρασκευοπούλου.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος επισκέφθηκε το νησί τον περασμένο Ιούνιο με αφορμή το ταξίδι που είχε οργανώσει με δημοσιογράφους και bloggers, ο Νότης Μαρτάκης, πρόεδρος της MTC Group, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, ως εξωτερικός συνεργάτης για την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Η Πωλίνα Παρασκευοπούλου είναι δημοσιογράφος που κινείται ανάμεσα στην Ελλάδα και το Παρίσι και που λατρεύει όπως αναφέρει, το γράψιμο, τα ταξίδια, τη μόδα.

Στο δημοσίευμά της για το νησί κάνει αφιέρωμα στην Ερμούπολη με τα υπέροχα νεοκλασικά της, στην Άνω Σύρο, αλλά και στις παραλίες του νησιού, ενώ παράλληλα διαφήμισε το νησί μέσα από το Instagram, με προσωπικές της στιγμές, αλλά και με τα ομορφότερα σημεία της Σύρου.

Κάποιες από τις φωτογραφίες αναδημοσιεύτηκαν από μεγάλους λογαριασμούς όπως @greekcitytimes (23,6k followers), @airbnb_greece (43,6k followers), @betabrand_hq (97,8k followers), @igers_greece (26,9k followers), @walk.in.greece (12k followers), @streetart_addiction (59,4k followers).

Τέλος, αναμένεται ένα ακόμη δημοσίευμά της για τη Σύρο, ενώ υπάρχει ένα ακόμη για το νησί στο blog lavienblog.com