Επικαιρότητα

Οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου κοντά στον μικρό Παναγιώτη

Κοινωνία 16/10/2019 10:47
Οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου κοντά στον μικρό Παναγιώτη

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπίων του 1ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης 2018-2019 και 2019 – 2020, αποφάσισαν από κοινού να προσφέρουν μέρος του ταμείου τους για την στήριξη του αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, μία σπάνια, εκφυλιστική και μέχρι πρόσφατα καταληκτική νόσο που προσβάλλει το μυϊκό σύστημα του ατόμου. Η οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των 3,000,000€ προκειμένου το παιδί να μεταβεί στην Βοστώνη και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την πάθηση, ώστε να αντιμετωπίσει η γενετική αιτία της ασθένειας και να αποκτήσει μια ευκαιρία για ζωή.

Μέχρι σήμερα, η οικογένεια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 1,100,000€, γεγονός που φανερώνει την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή την υπερ-προσπάθεια.

"Ως σύλλογος, με την κίνηση αυτή ελπίζουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης στην οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ και να τους φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους, αλλά και να προτρέψουμε και άλλους συλλόγους για την στήριξή τους στον αγώνα ενός παιδιού για την ζωή.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την κατανόηση και την προσφορά τους".


Σε περίπτωση που το απαιτούμενο ποσό για την θεραπεία δεν συγκεντρωθεί, τα χρήματα θα διατεθούν στο σύνολό τους για τις ανάγκες της κοινότητας των ασθενών που πάσχουν από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία.