Επικαιρότητα

Από τις Κυκλάδες... στη Σαμοθράκη

Κοινωνία 22/08/2019 11:02
Από τις Κυκλάδες... στη Σαμοθράκη

Τη γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκη θα εξυπηρετεό από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου το πλοίο "Άρτεμις", το οποίο εξυπηρετεί τις ενδοκυκλαδικές γραμμές.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου τη συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή θα καλύπτει το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Άρετεμις» της «Hellenic Seaways», το όποιο μέχρι τώρα εξυπηρετούσε τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.

Η απόφαση

"Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 η δρομολόγηση του επιβατηγού – οχηματαγωγού ταχύπλοου «ANDROS JET» της εταιρίας «SEAJETS» στην γραμμή Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης.
Από την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης θα καλύπτει το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» της εταιρίας «Hellenic Seaways».

Τα αναλυτικά δρομολόγια του «ANDROS JET», και του «ΑΡΤΕΜΙΣ», θα ανακοινωθούν από τις διαχειρίστριες εταιρίες.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας «Hellenic Seaways», το επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» είναι ναυπήγησης 1997, έχει μήκος 89.76 μέτρα, αναπτύσσει ταχύτητα 19,2 κόμβων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 748 επιβάτες και 65 ιδιωτικής χρήσης οχήματα".