Επικαιρότητα

Επίσημη παραλαβή του υπουργείου Εργασίας από τον Γιάννη Βρούτση

Πολιτική 09/07/2019 15:14
Επίσημη παραλαβή του υπουργείου Εργασίας από τον Γιάννη Βρούτση

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ ακολούθησε η προβλεπόμενη τελετή παράδοσης-παραλαβής των Υπουργείων.

Ανάμεσα στους νέους Υπουργούς και ο Κυκλαδίτης Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

“Έχουμε σχέδιο, έχουμε πρόγραμμα, ξέρουμε και τις προκλήσεις και τα προβλήματα και τις δυσκολίες”, είπε ο Γιάννης Βρούτσης προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο πριν από την ορκωμοσία του σε υπουργό Εργασίας.

“Είναι το υπουργείο που στον πυρήνα του έχει την άσκηση κοινωνικής πολιτικής. Δοκιμαστήκαμε, κάναμε μεγάλες μεταρρυθμίσεις, κάναμε μεγάλες τομές, κάναμε τον πιο σύγχρονο δείκτη κοινωνικής πολιτικής το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε, θα το κάνουμε και πάλι πράξη”, δήλωσε ο κ. Βρούτσης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας, Κυκλαδίτης Υπουργός Γιάννης Βρούτσης, παρέλαβε επίσημα το Υπουργείο Εργασίας, από την απερχόμενη Έφη Αχτσιόγλου, επιστρέφοντας δυναμικά στον τομέα που υπηρέτησε τη τριετία 2012-2015.