Ανακοινώσεις

Είμαστε εδώ για την συντήρηση του ανελκυστήρα σας

28/03/2019 18:35
Είμαστε εδώ για την συντήρηση του ανελκυστήρα σας

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων FIRE TEK με έδρα τη Σύρο & τη Μύκονο, δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ασανσέρ – ανελκυστήρων και αναβατορίων σε Σύρο, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Λαγαμτζής Μ. Χρήστος είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Τεχνικός Ασφαλείας με άδεια εργασίας του υπουργείου Βιομηχανίας,και την μοναδική αδειοδότηση για τις Κυκλάδες από την Περιφέρεια Νοτίου Αγαίου με αριθμό αδείας Νο 1 .

Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των ασανσέρ και των κυλιόμενων κλιμάκων, ο Χρήστος Λαγαμτζής είναι σε θέση να παράσχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, συντήρησης και επισκευής ασανσέρ.

Το ανθρώπινο δυναμικό της FIRE TEK αποτελείται από έμπειρους, καταρτισμένους τεχνικούς, οι οποίοι παρέχουν υψηλή τεχνολογική υποστήριξη σε όλα τα στάδια ενός νέου έργου.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες:

Η εταιρεία FIRE TEK που εδρεύει στη Σύρο & Μύκονο σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ανελκυστήρων όπως: Kleemann, Metron & Oilift, διαθέτει ανελκυστήρες τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για τους περισσότερους τύπους ασανσέρ. Με αυτό τον τρόπο μειώνει το χρόνο επισκευής των βλαβών και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΜΕΛΕΤΗ –  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εκπόνηση μελέτης και την κατασκευή μιας ολοκληρωμένης γκάμας λύσεων που αφορούν ανελκυστήρες υδραυλικής και μηχανικής τεχνολογίας. Με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού σχεδίασης και κάτω από την επίβλεψη των ηλεκτρολόγων μηχανικών της εταιρείας μας προχωρούμε στη σχεδίαση λύσεων για κάθε σας ανάγκη. Επίσης, σε περίπτωση που δεν υπάρχει φρεάτιο αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και κατασκευή μεταλλικού φρεατίου.

Βρισκόμαστε πάντα ενημερωμένοι και σε θέση να σας δώσουμε εγγυημένες και υπεύθυνες λύσεις για οποιαδήποτε εφαρμογή εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, στοχεύοντας στην καινοτομία, στην τεχνολογική υποδομή του ανελκυστήρα και προπάντων στην ασφάλεια του έργου. 

Η FIRE TEK, επίσης, αναλαμβάνει τον έλεγχο και την έκδοση πιστοποιητικού για την αδειοδότηση παλαιών ανελκυστήρων.


Η συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα σε μηνιαία βάση εξασφαλίζει την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του, καθώς και τη διατήρηση συνολικά της εγκατάστασης στο βέλτιστο λειτουργικό επίπεδο.

Λίπανση - Ρύθμιση εξαρτημάτων
Λίπανση - Καθαρισμός μηχανής
Καθαρισμός μηχανοστασίου - φρεατίου
Δόκιμες και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας
Ρύθμιση μονάδων λειτουργίας
Παρακολούθηση μονάδων λειτουργίας
Συντήρηση και καθαρισμός ηλεκτρονικών και μηχανικών εξαρτημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προσφέρουμε Δωρεάν εκτίμηση της ανακαίνισης και των αλλαγών
στον ανελκυστήρα σας, βάση της νέας νομοθεσίας.

Τηλ.: 2281077777 | Κιν.: 6939 856 060 
email: firetekservices@gmail.com - www.lift-firetek.gr