Επικαιρότητα

Ο Μιχάλης Παράβαλος υποψήφιος με το συνδυασμό "Η Σύρος που Αξίζουμε"

Πολιτική 19/03/2019 18:44
Ο Μιχάλης Παράβαλος υποψήφιος με το συνδυασμό "Η Σύρος που Αξίζουμε"

Ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την επίσημη σελίδα του συνδυασμού "Η Σύρος που Αξίζουμε", η υποψηφιότητα του Μιχάλη Παράβαλου.

Σε προσωπική του δήλωση ο κ. Παράβαλος αναφέρει τα εξής:

"Η απόφαση μου να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές προήλθε από την ανάγκη εφαρμογής νέων πολιτικών και αποφάσεων που απαιτούνται στο χώρο του Τουρισμού αλλά και της Τουριστικής Επιτροπής του νησιού μας, εφόσον πρώτα θα έχω κριθεί από τους συμπολίτες μου. Η συνεργασία μου με όλα τα νησιά των Κυκλάδων, τους Δήμους, τους συλλόγους τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και το σύνολο των μελών της επιτροπής ανεξαρτήτου παράταξης, θεωρώ ότι μου έχουν προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες, τις οποίες ευελπιστώ να εφαρμόσουμε στο νησί μας.

Με την οργάνωση των θεσμικών φορέων, αλλά και την συνεργασία όλων τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορούν να είναι. Ο τουρισμός αφορά όλους μας και είναι υπόθεση όλων μας. Απαιτεί μεθοδολογία και στοχευόμενες δράσεις. Η επιμονή του Γιώργου Μαραγκού και των μελών της Παράταξης «Σύρος που αξίζουμε» να συμμετέχω στη προσπάθεια τους με γεμίζει ευθύνη αλλά και σιγουριά ότι με την συμμετοχή όλων θα πετύχουμε".

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Παράβαλος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Είχε την τύχη να μεγαλώσει στην Ερμούπολη της Σύρου σε μία εκπληκτική οικογένεια, η οποία του έδωσε όλα τα εφόδια προκειμένου σπουδάσει Τουριστικές Επιχειρήσεις, καθώς και να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην αγγλική και γαλλική γλώσσα. Τον επόμενο χρόνο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του Τουρισμού από τα 16 του χρόνια και δούλεψε σχεδόν σε όλους τους τομείς της ξενοδοχείας και της εστίασης. Τον Ιούνιο του 2003 διορίστηκε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κυκλάδων και από τον Μάρτιο του 2010 έχει την τιμή να προΐσταται της Υπηρεσίας έως και σήμερα.